Irene Moors schaamt zich niet voor spataderen

Irene Moors beweegt zich in een wereld waarin uiterlijk een enorm grote rol speelt, maar dat maakt haar niet extra onzeker over haar eigen imperfecties. Dat vertelt de presentatrice in de Vriendin. Moors probeert haar onzekerheden niet te verbergen omdat ze bij de tv werkt. “Ik durf heus wel te zeggen dat ik maat 42 heb. En dat ik altijd gewild heb dat ik tussen de 75 en 80 kilo blijf, maar toch tussen de 80 en 85 blijf steken. Dat irriteert me, maar ik geloof nog steeds dat ik ooit onder die 80 kom.

De SBS 6-presentatrice is echter niet onrealistisch. “Te kleine kleding houden ‘voor straks’ heb ik lang gedaan, maar uiteindelijk heb ik mijn nieuwe maat maar omarmd. Dat is een stuk makkelijker.”

Haar overgewicht is niet haar enige imperfectie. “Ik had ook spataderen. Die heb ik weg laten halen, maar ze zijn allemaal weer terug. Dat is nu eenmaal zo. Maar daar hoef ik toch niet onzeker over te zijn?

Moors vertrouwt vooral op haar kwaliteiten. “Ik kan goed sfeer aanvoelen en proberen te maken, en vrij snel iets leuks uit mensen halen. In mijn beleving blijf ik altijd een soort kijker die, hoop ik, de vragen stelt die mensen thuis zich ook afvragen.”

Mijn kracht is dat ik er altijd oprechte gezelligheid in breng. Dat is tegelijk ook mijn makke, want als er iets niet goed zit, als er wrijving bestaat of mensen hebben ruzie, functioneer ik slecht.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen