SBS 6 gaat Net5-serie herhalen op seriemaandag

De misdaadserie Hart Tegen Hard, naar een idee van Linda de Mol en Will Koopman, flopte in 2011 gigantisch op Net5. Vlaggenschip SBS 6 geeft de serie nu een tweede kans op zijn populaire seriemaandag. Dat laat SBS weten. Mede vanwege de zwakke RTL 4-maandag is de seriemaandag van SBS 6 één van de sterkste avonden van de zender. Nu is Danni Lowinski nog op zender, op 23 mei volgt nog drie weken lang het nieuwe De Jacht en vanaf 13 juni wordt dan Hart Tegen Hard herhaald.

De gloednieuwe SBS 6-serie De Jacht, waarin rechercheur Lea (Loes Haverkort) samen met ex-forensisch psycholoog Thomas (Fedja van Huêt) jaagt op seriemoordenaars, zal drie weken lang te zien zijn met dubbele afleveringen.

Ook van Hart Tegen Hard zullen dubbele afleveringen worden uitgezonden. Die serie gaat over een stoere politie- rechercheur (Dragan Bakema) en een slimme journaliste (Elise Schaap), die elkaar bestrijden op professioneel vlak, maar elkaar niet kunnen weerstaan op persoonlijk vlak.

Hart Tegen Hard deed het in 2011 verschrikkelijk slecht op de maandagavond van Net5. Op het dieptepunt keken er 146.000 mensen, veel te laag voor een dure dramaserie.

Regisseur Will Koopman gaf later nog aan dat ze Hart Tegen Hard niet mislukt vond, maar dat het wel beter kon. “Het was niet slecht, maar ik had het willen aanscherpen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen