Kim-Lian van der Meij: ‘Thuis Op Zondag zit in de lift’

Kim-Lian van der Meij heeft het idee dat het kijkcijfermatig de goede kant op gaat met haar SBS 6-programma Thuis Op Zondag. Dat laat de presentatrice weten op Twitter. Van der Meij presenteerde gisteren de tweede Thuis Op Zondag zónder Dirk Zeelenberg aan haar zijde. Na Patty Brard, presenteerde ze dit keer samen met Kees Tol. “Thuis Op Zondag zit in de lift! 375.000 kijkers en een hoop lol. Wat een feest met Kees Tol. Bedankt voor het kijken en een fijne werkweek“, twittert ze.

Thuis Op Zondag met Tol noteerde gisteren 372.000 kijkers en 8,9 procent marktaandeel. Vorige week, toen Brard aan de zijde van Van der Meij zat, waren dat er 350.000 (9 procent).

Vorige week was het Brard die een jubeltweet over de kijkcijfers de wereld in slingerde. Zij trok de vergelijking met de kijkcijfers van de week ervoor, toen Zeelenberg nog present was. “Van 220.000 kijkers naar 350.000 kijkers, van 6 procent naar 9 procent marktaandeel, Thuis Op Zondag heeft wel degelijk potentie! Trots“, liet zij weten.

Carlo’s TV Café, een soortgelijk programma dat deels gelijktijdig wordt uitgezonden op RTL 4, kwam gisteren uit op 894.000 kijkers en 15,3 procent marktaandeel.

Aankomende zondag zit Viktor Brand aan de zijde van Van der Meij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen