Wilders sluit geheim twitteracount na onthulling RTL

Geert Wilders ziet zich genoodzaakt om zijn geheime twitteraccount te sluiten nu RTL Nieuws heeft onthuld dat hij er één heeft. Dat heeft de PVV-leider gezegd in een reactie aan RTL Nieuws. Wilders volgt via zijn officiële Twitter-account niemand, maar wel via zijn nepaccount, namelijk onder meer Donald Duck, Kim Holland en politieke tegenstanders. “Stop de persen, groot nieuws! Volgens mij heeft half Nederland een geheim Twitter-account. Dat is ontzettend handig, want het heeft zo zijn voordelen.”

Mensen volgen via je officiële account heeft nadelen, aldus Wilders. “Bijvoorbeeld als je via Twitter een vraag wil stellen aan KLM. Dan weet iedereen wie je bent en waar je naartoe gaat. Ook kun je niet geblokkeerd worden.”

Op de vraag waarom hij Holland volgt, antwoordt Wilders: “Ik wist niet dat ik haar volgde, maar het zal ongetwijfeld zo zijn. Donald Duck klopte wel.

Ik vrees dat ik hem nu moet opheffen, want er komen zo’n duizend verzoeken per minuut binnen sinds het artikel is gepubliceerd.”

Ik moet weer helemaal opnieuw beginnen, vrees ik. Ik begin absoluut weer een geheim Twitter-account. Ik hoop dat ik dan wat minder foutjes maakt en u er niet achter komt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen