Geerts geliefde Hetty ‘heel benieuwd’ naar DWDD

Foto: Dirk-Jan van DijkDe Brabantse Hetty, die is gevallen voor de charmes van Boer Zoekt Vrouw-boer Geert, vindt het spannend dat zij en alle andere betrokkenen vanavond in De Wereld Draait Door zitten. Dat heeft ze laten weten aan Omroep Brabant. Hetty weet niet wat ze kan verwachten. “Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat. Het is voor mij en voor ons allemaal nieuw. Alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw zijn natuurlijk opgenomen. Dat is al geweest. Nu zit je live in DWDD. Dat is toch wel anders denk ik.”

Ze is blij dat de uitzendingen erop zitten. Niet langer hoeft ze vermomd op bezoek bij Geert. “Naarmate de uitzendingen vorderden en je steeds vaker op beeld verschijnt, kun je herkenning verwachten. Dan ga je jezelf camoufleren met pet, sjaal en zonnebril. Dat ging hartstikke goed. Ik reed daar de garage in, deed de deur dicht en ging naar binnen.”

Hetty heeft wel moeite gehad met de beeldvorming rond Geert, die is neergezet als ‘geile Geert’. “Op zich hebben we er natuurlijk uitgebreid over gesproken met Geert, mijn kinderen en andere betrokkenen. Het is wel even zo van: hoe wordt hij nou toch neergezet?”

Ik heb toch in mijn hoofd blijven houden hoe ik hem heb leren kennen. Als wij daar niet van gediend waren, hadden we ons hoofd opzij kunnen draaien.”

De Boer Zoekt Vrouw-special van De Wereld Draait Door is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen