Jochem van Gelder met tv-show We Are Family

Foto: RTLJochem van Gelder gaat voor SBS 6 het nieuwe ‘positieve’ tv-programma We Are Family presenteren, waarin verschillende generaties binnen een familie sámen optreden. Dat heeft het tv-station laten weten. “Het kan van alles zijn“, zegt Van Gelder. “Het kan zang zijn, cabaret, dans, acrobatiek. Het is geen keiharde wedstrijd waarbij we een strenge jury hebben die zegt: ‘Dit was niet goed en dat was niet goed.’ Het zijn vooral de verhalen achter de gezamenlijke hobby’s en passies. Daar draait het om.”

Het tv-station is op dit moment druk met het zoeken naar kandidaten. Alle getalenteerde families mogen meedoen, maar er moet wel steeds een kind bij zijn van jonger dan twaalf jaar. “Elke samenstelling is mogelijk, zolang je maar familie bent en er minimaal één kind meedoet.”

Het gaat vooral om het plezier, benadrukt SBS 6. “We zoeken geen virtuozen of wonderkinderen, maar leuke, aandoenlijke en enthousiaste kids, die samen met één of meerdere familieleden optreden.”

Van een moeder-dochter balletperformance, een opa die samen met zijn kleinzoon goochelt, een zingende familie tot een schattig kind dat samen met haar grote voorbeeld, haar vader, drumt! In We are family gaat het vooral om de FUN van het meedoen!

RTL 4 werkt overigens aan een talentenjacht met uitsluitend kinderen. Die show van Wendy van Dijk en Johnny de Mol is wél op zoek naar ‘megatalentjes’.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen