Angela Groothuizen niet gek op BN’er-shows

Angela Groothuizen leent zich niet graag voor de zogenoemde BN’er-programma’s. Dat schrijft de presentatrice in haar column in Veronica Magazine. Normaal gesproken zegt Groothuizen ‘nee’ tegen verzoeken voor deelname aan dat soort shows. “Het lijkt wel of er geen tv-programma’s meer worden gemaakt zonder BN’ers als gast. Steeds vaker valt een verzoek in de mailbox voor een verre reis. Je kunt er als BN’er aardig je kostje en wat ervaringen mee bij elkaar scharrelen“, vertelt ze.

Daar moet wel een prijs voor betaald worden. “Dan moet je natuurlijk wel bereid zijn om af en toe wat maden te eten of jezelf uit te hongeren en je beste nieuwe vriend weg te stemmen. Aan mij is het niet zo besteed.

Er zijn maar weinig programma’s die op een ‘ja’ van Groothuizen kunnen rekenen. “Toegegeven: met veel plezier doe ik mee aan Ik Hou Van Holland. Ook De Zomer Voorbij met mijn favoriete neven NickSimon en Jan kan ik maar zelden weerstaan, maar verder heb ik er geen zin in en gelukkig laat de agenda het niet toe.

Mijn management was dan ook stomverbaasd toen ik ja zei tegen een aanvraag van het programma Kruispunt. Of ik naar Schiermonnikoog wilde komen voor een interview van een uurtje. Tweeënhalf uur rijden vanaf Amsterdam en nog een boottocht van 45 minuten, maar ja, het is wel Schiermonnikoog en dat vind ik toevallig een toffe plek.

Hoe ze is overgehaald? “De toon van de mail was aangenaam en ik besloot te gaan.

Kruispunt met Groothuizen is morgen te zien op NPO 2.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen