Willeke Alberti vindt Jensen ‘meest walgelijke tv’

Willeke Alberti is niet gecharmeerd van talkshowpresentator Robert Jensen. Dat vertelt de zangeres in Mikro Gids. Op de vraag wat ze de ‘meest walgelijke tv’ vindt, noemt Alberti de RTL 5-show Jensen. “Robert Jensen nam iedereen in de maling, maar niet op een leuke manier. Ik ben daarom nooit in zijn programma geweest“, aldus de zangeres, die ervan baalde dat uitgerekend haar zoon Johnny de Mol een keer een grapje over haar hits (‘alle twee’) maakte in de talkshow van Jensen. 

Een beter voorbeeld van de nieuwe generatie tv-presentatoren, vindt ze Ali B. “Hij heeft verschillende culturen bij elkaar gebracht. En met Ali B Op Volle Toeren bracht hij de muziek van jongeren en die van artiesten van vroeger samen. Daardoor is iemand als Ronnie Tober herontdekt. Fantastisch toch?

Het beste tv-programma ooit vindt In De Hoofdrol. “Waarin Mies Bouwman het hele leven van een BN’er voorbij liet komen. Het was mijn vaders laatste tv-programma. De opname was op 2 januari en 18 februari is hij overleden.

Willem Ruis vindt ze de beste presentator ooit. “Als je dan zag hoe hij met kandidaten omging, met zo veel respect. Nooit ten koste van hen succes halen. Hij was ondeugend, lief, ontzettend geestig en ook slim. Wat wil je nog meer?

Jensen heeft jarenlang talkshows gemaakt voor RTL. Inmiddels is hij al een tijdje niet meer in tv-land gesignaleerd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen