Peter Gillis en Nicol cancelen door Privé betaalde reis: ‘Megacrisis’

Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers hebben een door de Privé betaalde vakantie naar het Oostenrijkse Seefeld gecanceld. Daar zouden ze in een vijfsterrenhotel verblijven. “Is het over?”

Peter Gillis © Talpa, Privé

Het gebeurt regelmatig dat bekende Nederlanders hun vakantie laten sponsoren door een weekblad als Privé. In ruil daarvoor moeten ze dan wel meewerken aan een uitgebreid interview met fotoreportage. Ook Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers zouden afgelopen week aan zo’n luxereis beginnen, namelijk naar het Oostenrijkse Seefeld.

In het ziekenhuis?

Privé had een peperdure suite geregeld in het vijfsterrenhotel Klosterbräu en ook nog de plaatselijke VVV ingeschakeld om een paar leuke dagprogramma’s te organiseren. Slechts een dag voor vertrek – de bedden waren volgens Privé al opgemaakt – blies Nicol de hele reis af met een appje. En Peter? Die heeft he-le-maal niks van zich laten horen.

Nicol doet in het appje net alsof ze iets mankeert. “Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar.”

Peter zwijgt

Peter is vervolgens echter niet bereikbaar. “Vele berichten en telefoontjes blijven onbeantwoord door hem. Tot hij een dag later in de lucht komt en zijn ongenoegen uit. Hij vraagt waarom hij zo gestalkt wordt”, aldus Privé.

Op het antwoord dat er een afspraak was dat hij naar het Oostenrijkse Seefeld zou komen, laat hij weten: “Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden.”

Dat is wel merkwaardig als je vriendin zogenaamd in het ziekenhuis ligt, vindt Privé. “Op de vraag wat er aan de hand is, komt geen antwoord. Peter vindt het kennelijk normaal om zomaar weg te blijven van de afgesproken vakantie.”

Privé baalt flink

Juist daarom treedt Privé nu naar buiten over deze privé-afspraak met het liefdespaar. “Terwijl iedereen op scherp staat om hen in de aanloop naar de feestdagen een paar romantische dagen te bezorgen, doen de twee behóórlijk onbehoorlijk tegen hun gastheren”, vindt het tijdschrift.

Het blad had het ook prima gevonden als Peter bijvoorbeeld met zijn zoon Mark was gekomen. “Tickets, hotel, restaurants, alles was al geboekt.”

Relatiecrisis

De Privé gelooft niet in een ziekenhuisopname. “Wanneer Peter wordt gevraagd in welk ziekenhuis zijn Nicol ligt, met de bedoeling een bloemetje te sturen, verbreekt hij de verbinding. Argwanend noemt hij die vraag ‘respectloos!’.”

Het is volgens het tijdschrift gewoon hommeles tussen de twee. “Hoe dan ook zijn het geen gelukkige tijden, helemaal niet wanneer het voor Nicolleke straks ‘massa is basta’ wordt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat Nicol alsmaar bij Peter Gillis blijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen