Erland Galjaard reageert op roddel over bonje met Wendy van Dijk

Erland Galjaard reageert op de roddel dat hij voor de tweede keer in een huwelijkscrisis zou zitten met zijn vrouw Wendy van Dijk. “Het is een broodjeaapverhaal”, zegt hij in weekblad Story.

Erland Galjaard en Wendy van Dijk © NPO

De relatie tussen Erland Galjaard en Wendy van Dijk is altijd veelbesproken geweest, vooral omdat ze begonnen te daten toen hij nog haar directe baas was bij RTL 4. Toen hij een paar jaar geleden naar concurrent SBS 6 vertrok, verhuisde zij in zijn kielzog mee. Zo iemand noemen ze in België een bazenpoeper, kreeg ze ooit te horen tijdens een tv-interview.

Tweede crisis?

Erland en Wendy werden in januari 2019 landelijk shownieuws toen ze in een huwelijkscrisis bleken te zitten. Zij zou namelijk hebben gerommeld met haar toenmalige zakenpartner. Gordon liet destijds echter weten dat óók Angela de Jong een van de redenen was dat de twee tijdelijk apart van elkaar gingen wonen.

Hoe dan ook: een paar weken geleden zorgde het juicekanaal Reality FBI voor geruchten over een tweede huwelijkscrisis tussen Erland en Wendy. Een volger had namelijk ontdekt dat hij haar zou hebben ontvolgd op Instagram.

Erland reageert

Erland reageert nu op die geruchten in de nieuwe Story. Er is volgens hem geen sprake van een naderende scheiding. “Nee. Wendy en ik zijn niet uit elkaar, en hebben ook geen huwelijkscrisis. Het is een broodjeaapverhaal.”

Eigenlijk heeft Erland helemaal geen zin om er woorden aan vuil te maken. “We hebben de geruchten ook gehoord, maar er tot nu toe niet op gereageerd. Bovendien heb ik wel wat anders aan mijn hoofd, mijn vader is net overleden.”

‘Het klopt niet’

Het stoort Erland dat er geroepen wordt dat hij Wendy zou hebben ontvolgd op Instagram. Dat is echt volstrekte lariekoek, zegt hij. “Ik heb haar sowieso nooit gevolgd. Ik ben niet actief op Instagram, behalve voor mijn muziek.”

Hij besluit: “Ik hoef Wendy niet op Instagram te volgen, want ik zie haar elke dag…”

Instagram

De gloednieuwe Story ligt vanaf vandaag in de schappen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Erland Galjaard en Wendy van Dijk samen oud worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen