Patty Brard en Gordon maken talkshow voor Talpa

Patty Brard en Gordon hebben een pilot opgenomen voor een talkshow op een van de tv-zenders van Talpa Network. Dat bevestigde de entertainer zaterdagavond in RTL Boulevard. Het nieuws over de proefopname had Boulevard bereikt en het programma besloot Gordon ermee te confronteren. “Er komt iets heel leuks, groots. Ik kan er nog niets over zeggen, maar het is wel een droom die uitkomt“, gaf Gordon aanvankelijk aan. Verslaggever Buddy Vedder daarop: “Samen met Patty?

Gordon besloot het nieuws toen te bevestigen. “Ha ha ha. Ja joh, kan mij het ook eigenlijk schelen. Ja, samen met Patty. Het is heel leuk. Het is echt te gek. We hebben van de week een pilot opgenomen en we moesten alle twee huilen, omdat het gewoon echt niet meer op de Nederlandse televisie is. Ik wil er niet bescheiden over zijn. Het is er gewoon niet meer. Het is zo leuk om te doen.”

Vedder: “Een echt leuke, gezellige talkshow is er niet meer?

Gordon: “Nee.”

Vedder: “En die komt er dus wel.”

Gordon: “Ja, bijvoorbeeld.”

Een woordvoerder van Talpa laat aan NU.nl weten dat nog niets zeker is. “Er worden heel veel pilots opgenomen en lang niet alle formats landen uiteindelijk op de televisie.”

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen