Martijn Krabbé: ‘Sterren dansen op het IJs slecht gemaakt’

Martijn Krabbé, presentator van het RTL 4-ijsdansprogramma Dancing on Ice, vindt dat de ijsshow Sterren dansen op het IJs van SBS 6 slecht gemaakt is. “Laten we voorop stellen dat het over twee succesvolle programma’s gaat. En beide programma’s hebben een enthousiaste kijkersschare, dus die hebben altijd gelijk“, vertelt Krabbé in de talkshow van Robert Jensen.

Krabbé vervolgt: “Mijn mening doet er niet toe, maar als je me vraagt wat ik van het SBS-programma vind: ik vind het slecht gemaakt, als ik heel eerlijk ben. Ik vind het slecht in beeld gebracht. Ik vind het niveau van de schaatsers, enkele uitzonderingen nagelaten, behoorlijk laag. Ik vind dat er technisch veel misgaat. Dat hadden wij met de muziek laatst ook natuurlijk, maar daar rammelt het een beetje. Dat had ik niet verwacht, ik had het strakker verwacht.

Over de presentatie van het SBS 6-programma heeft Martijn Krabbé ook geen goed woord over. Zo beschrijft Krabbé presentatrice Nance als een ‘geschrokken konijn’. “En Gerard Joling ken ik al twintig jaar“, vertelt Krabbé. “Hij zei: ‘Martijn, luister: ik ben helemaal geen presentator, maar ik ben ervoor gevraagd en ik kan heel goed schaatsen’. Hij kan ook fantastisch schaatsen. Sterker nog, ik denk dat ‘ie het gewoon moet winnen ook. Hij haalt de finale, dat weet ik zeker. Maar om mensen naar je toe te laten komen op een bankje en dan geen één vraag te stellen, daar heb ik dus geen woorden voor. Ik zeg niet dat het slecht is. Ik vind het gewoon prima verder wat ‘ie doet en ik vind de sfeer ook heel erg goed. En af en toe is het natuurlijk ook hilarisch. Prima allemaal, maar wij doen het op een heel andere manier.

Presentator Robert Jensen denkt dat de kijker eigenlijk zit te wachten op de eerste uitglijder bij Dancing on Ice. Krabbé: “Ik denk dat je dan toch het verkeerde net hebt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen