Dartsfans woedend op SBS 6

Een zeer groot aantal dartskijkers zijn woedend op SBS 6, omdat het live-verslag van de wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Mervyn King donderdagavond tijdens de Bavaria World Darts Trophy werd afgebroken voor de tv-serie House. Het einde van de wedstrijd was slechts live te volgen via de website van SBS 6, maar die kon de belangstelling niet aan. Pas laat op de avond werd de wedstrijd hervat.

Op de internetsite van SBS 6 zijn honderden boze reacties van kijkers te lezen. Veel kijkers noemen de verslaggeving van SBS 6 een ‘aanfluiting’. “Als SBS 6 zo doorgaat dan gaan er heel veel televisies van tien hoog naar beneden“, reageert een boze kijker. Een woordvoerder van SBS 6 noemt de kwestie ‘vervelend’.

We begrijpen de reacties heel goed“, vertelt de woordvoerder van SBS 6 aan Webwereld. “Het is heel vervelend dat een tv-programma dat je aan het volgen bent, wordt onderbroken en dat de website waarop je verder kunt kijken je vervolgens ook nog even in de steek laat.” De woordvoerder denkt dat het probleem van programma’s die onderbroken worden, moeilijk op te lossen is. “Het is een dilemma waarbij je het eigenlijk nooit goed kunt doen. Donderdag zenden we de serie House uit, waar een miljoen mensen naar kijken. Die zijn de volgende dag boos als we dat niet uitzenden. En als we het wel uitzenden, zijn de dartfans boos dat we de uitzending onderbreken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen