Krijgt Mariska Bauer rolletje in GTST? ‘Kan eventueel zonder tekst’

Mariska Bauer, de vrouw van Frans Bauer, zou het naar eigen zeggen leuk vinden om een rolletje te spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. “Dan zou ik aan de bar willen zitten in De Koning.”

Mariska en Frans Bauer © Ruud Baan

De populariteit van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stijgt tot grote hoogtes door het succes van hun reallifesoap op ’s lands grootste tv-zender, NPO 1. Het aantal aanvragen voor de zanger, maar óók voor zijn vrouw, zal daardoor veel hoger liggen dan gebruikelijk. In welke mate staat Mariska er eigenlijk voor open om meer te zijn dan huisvrouw?

Rolletje

Voor één ding kunnen ze Mariska echt direct bellen, namelijk een rolletje in GTST. “Dat is het enige wat ik kijk op tv”, zegt ze in gesprek met Beau Monde. “Het is net alsof het over mijn buren gaat. Ik zou er best een rolletje in willen spelen. Dan zou ik aan de bar willen zitten in De Koning. Ik hoef geen tekst. Er zitten is voldoende.”

Na 22 jaar huismoeder te zijn geweest wil Mariska graag iets anders om handen hebben. “Er springt van alles door mijn hoofd, maar ik heb nog geen concrete plannen of ideeën.”

Presenteren

Wil ze per se iets in de showbizz doen? “Ik heb altijd gezegd dat, als de kinderen ouder zijn en hun boterhammen zelf kunnen smeren, het tijd is om iets voor mezelf te gaan doen. Vroeger had ik een nagelsalon, dus misschien iets met nagels. Een eigen kledingzaak, presenteren of een column schrijven lijkt me ook wel wat.”

“Ik hoop dat er iets leuks op mijn pad komt. Voorlopig heb ik echter nog geen tijd, want we zijn nu druk met de realityserie rondom ons gezin.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mariska Bauer in GTST?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen