Broer Frans Bauer geruisloos van de buis verdwenen: familieruzie?

De reisprogramma’s die Frans Bauer nu met zijn vrouw Mariska maakt op RTL 4, maakte hij voorheen met zijn broer Dorus op NPO 1. Wat is hier precies aan de hand? Heeft hij zijn broer geloosd?

Frans en Dorus Bauer

Frans Bauer en zijn broer Dorus hebben voor de publieke omroep tientallen afleveringen van hun reisprogramma Vive le Frans gemaakt. Maar ook in voorganger Bauer’s Zigeunernacht waren de twee broers te zien. Nu de volkszanger bij RTL 4 zit, is Dorus echter nergens meer te bekennen. Wat is hier aan de hand?

Waar is Dorus?

Is er sprake van onmin met Dorus? “Nee, want Doris zit in de autohandel, hij heeft zijn eigen bedrijf. Dat vergt tijd en dan kun je niet zomaar weglopen. Hij importeert auto’s uit allerlei landen. Het is zijn passie, hij is daar altijd mee bezig”, zegt Frans in weekblad Weekend.

Het zou ook zomaar kunnen dat de RTL-top Frans heeft ingefluisterd dat tv-reizen met zijn vrouw iets meer passen bij het profiel van de zender. Hoe is zijn contact met contentbaas Peter van der Vorst? “Peter is heel betrokken bij alles. Dat is fijn, dat je een team hebt van mensen dat vecht voor de kijkcijfers.”

Tour de Frans

Frans heeft het druk bij RTL. Binnenkort begint zijn nieuwe muzikale tv-show Tour de Frans. Hij gaat daarin op pad met rapper Donnie, Jan Dulles, Angela Groothuizen, Berget Lewis, Jamai Loman en Danny de Munk. “De dagen worden afgesloten met een speciaal miniconcert op en bijzondere plek. Ik denk dat het superleuk wordt.”

En blijft hij ook coach in The Voice Senior? “Wat mij betreft wel. Dat horen we nog, of ik nog coach mag zijn. Het is altijd weer afwachten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Met wie ziet u Frans Bauer liever op reis gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen