Gordon krijgt slecht nieuws na nachtje bij Meilandjes: ‘Véél lager’

Gordon krijgt slecht nieuws van Tina Nijkamp na zijn nachtje bij de Meilandjes. Hij trekt de kijkcijfers van Chateau Meiland VIPS namelijk behoorlijk omlaag. “Oei, dit is wel veel lager.”

Martien Meiland en Gordon © SBS 6

Wat moet Gordon er verschrikkelijk van balen dat hij zo uit de gratie is geraakt. Hij deed verwoede pogingen om zijn comeback te laten slagen, maar alles is in rook opgegaan. Zijn theatertour is geannuleerd, zijn tv-optredens zijn bekritiseerd en nu zit hij weer in Dubai of Zuid-Afrika omdat hij het in Nederland allemaal zo verschrikkelijk vindt.

Gordons ei

Er zit heel weinig in de pijplijn voor Gordon. Hij was gisterenavond te zien in Chateau Meiland VIPS, maar dat is al een tijdje geleden opgenomen, en hij schijnt ook in een van de pakken van Make Up Your Mind te zitten.

Hoe is Goors optreden bij de Meilandjes ontvangen? Nou, eigenlijk helemaal niet zo verkeerd. Er staan echt veel reacties online van mensen die Gordon zat zijn, maar er zitten ook best wat reacties tussen van kijkers die er juist wel om gelachen hebben. Zo’n realityformat past Goor dan ook als een jas en daar kan hij het best zijn humoristische ei in kwijt.

Seksgrappen

Volgens RTL Boulevard maakte Gordon heel veel ordinaire grappen bij de Meilandjes. ‘Gordon zet de boel op stelten bij de Meilandjes met ene seksgrap na de andere’, kopt de site.

Goor maakte ook een plagende grap richting Maxime Meiland. Hij ging met haar en Martien golfen. “Ik heb één keer een keer iemand geslagen als kind met zo’n stick”, onthult ze dan.

Daarop roept Goor direct: “Ja, zeg dat nou niet, straks sta je weer voor de rechter.”

Chemie

Kijker Raver vond het echt een leuke aflevering, schrijft hij op X. “Kostelijk geamuseerd. 😂 Gordon + familie Meiland = chemie. Kunnen die niet een heel seizoen samen een serie opnemen? Vond het erg leuk!”

Het aantal mensen dat het níet leuk vond lijkt op X in de meerderheid. “Gordon, pff, kan er echt niet meer om lachen, sorry”, zegt mevrouw Wik.

En Jolanda hekelt vooral de ontvangende tv-familie: “Wat een verademing is de familie Bauer, naast die Meilandjes!”

Lage scores

Wat zeggen de kijkcijfers? Nou, die zijn niet bepaald overtuigend, aldus kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp. “De Meilandjes met Gordon en Berget Lewis zijn de nummer drie van 20.30 uur met 706 duizend kijkers en maar 11,4 procent marktaandeel in de commerciële doelgroep 25 tot 54 jaar. Oei, dat is wel veel lager dan eerder”, schrijft ze.

De zes voorgaande afleveringen zaten inclusief uitgesteld kijken namelijk allemaal ruim boven de miljoen kijkers; de meest bekeken afleveringen waren die met Caroline van der Plas (ruim 1,3 miljoen) en Patty Brard (ruim 1,2 miljoen).

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon was voor zijn doen in vorm bij de Meilandjes. Toch weer een realityserie met hem proberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen