‘Jan Versteegh boos om onthulling dat hij Borsato-klokkenluider is’

Jan Versteegh baalt ervan dat hij is ontmaskerd als klokkenluider in de zaak-Marco Borsato, denkt Evert Santegoeds. “Het is natuurlijk een doodzonde om tipgevers prijs te geven.”

Marco Borsato en Jan Versteegh © SBS

De carrière van Marco Borsato ligt al jaren stil omdat hij wordt verdacht van ontucht met een minderjarig meisje, maar eerder werd hij ook beschuldigd van dubieuze gedragingen in en rondom The Voice, al is daar niets van bewezen. Wie als eerste was met de geruchten over Marco? RoddelPraat. En zij hebben nu hun bron verklapt: SBS 6-ster Jan Versteegh.

‘Jan baalt flink’

Privé-baas Evert Santegoeds schrikt ervan dat Dennis Schouten, de presentator van RoddelPraat, zijn bron op straat heeft gegooid. “Ja, een doodzonde natuurlijk om tipgevers prijs te geven, ook met terugwerkende kracht. Jan Versteegh zal er flink van balen en helemaal omdat het een verhaal is dat helemaal niet klopt”, zegt hij in Strikt Privé.

Evert doelt erop dat de specifiek door Jan verspreide geruchten niet bewezen zijn. “Jan heeft namelijk gezegd dat er van alles gebeurd zou zijn bij The Voice en juist in die zaak wordt Marco niet eens vervolgd.”

‘Niet blij mee’

Dat deel is voor Marco met een sisser afgelopen. “Dus RoddelPraat, waar die Dennis deel van uitmaakt, is er heel trots op dat het hun primeur is rond Marco Borsato, maar dat is nou net het gedeelte dat niet klopt wat ze hebben aangeslingerd en dat komt dus door Jan Versteegh inderdaad. Nou, ik zal er als Jan Versteegh niet heel blij mee zijn.”

Collega Jordi Versteegden daarop: “Nee, dat lijkt me ook niet. Zou hij hier nog stappen tegen ondernemen?”

Naar de rechter?

Evert denkt niet dat Jan hiervoor naar de rechter stapt, want in dit geval kun je volgens hem moeilijk stappen ondernemen. “Tegen wat? Als je zelf iets gezegd hebt, denk ik niet dat je stappen kan gaan ondernemen.”

Jordi: “Nee, dat is waar…”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen