Gaat Gordon scoren met soap? ‘Mwoah, vreselijk poenerig type!’

Niet alleen Gerard Joling, maar ook Gordon lijkt een eigen reallifesoap te krijgen. De eerste op RTL 4, de tweede op SBS 6. Wie gaat er het best scoren? De BLVD-deskundigen voorspellen…

Eric de Munck en Gordon © RTL

Gerard Joling werkt nu al een tijdje aan een nieuwe reallifesoap, maar ook Gordon blijkt proefopnames te maken. Hij gaat de Blaricumse vestiging van zijn koffiezaakje heropenen en bij de aankondiging daarvan is gefilmd. Het verbaast veel mensen dat de soap bedoeld is voor SBS 6, omdat hij daar toch wel op een lelijke manier vertrokken is.

Tina sceptisch

Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp heeft dit niet zien aankomen, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Niemand had zien aankomen dat Gordon zo snel op tv zou komen en dat nog wel bij SBS 6, de werkgever waar hij nog maar een half jaar geleden wegging.”

Ze vervolgt: “Ja, van Gordon heb ik eigenlijk niet zo’n heel goed idee wat hij zou moeten doen. Z’n leven in Dubai en Zuid-Afrika laten zien? Ja, ik vind het een opmerkelijke keuze dat hij nu al terugkomt met een programma.”

Poenerig

Wie van de twee heren gaat het best scoren? Deskundige Eric de Munck: “Ik zou gewoon zeggen, uit mijn eigen mening, Gerard Joling. Ik vond Gordon altijd al een wat poenerig type. Een soort tragikomedie begint het nu te worden. Gerard Joling is gewoon leuk en zichzelf.”

Luuk Ikink: “Een beetje bescheiden.”

Sympathie

Deskundige Aran Bade zet in op Gerard. “De sympathie ligt bij Gerard. Gordon is zonder hem als kip zonder satésaus. Gordon is een beetje de man die de humor heeft maar heeft iemand nodig en Gerard zat laatst met die vriendin Francis in die stoeltjeslift en hij heeft al die ingrediënten dat er van alles kan gebeuren. Dat heeft Gerard meer op dit moment.”

En Rob Goossens: “Niet qua kijkcijfers, maar ik denk wel dat Goor interessanter wordt, omdat er meer drama’s zijn en hogere ups. Het wordt gewoon spannender om naar te kijken, maar ik denk dat als het tegelijkertijd wordt uitgezonden, ik wel Gerard Joling live ga kijken en Gordon aan het eind van de avond terug ga kijken.”

Benieuwd

Luuk zet in op Gordon. “Ik ben juist heel benieuwd naar Gordon. Gerard heeft een stabiel leven en van Gordon weten we niet wat hij allemaal gaat doen. Daar zit meer spanning in.”

Eric: “Het is wel een beetje terug naar af. Misschien moeten we het zo noemen. Gordon: Terug Bij Af.”

Patiënt

Wat vinden ze er bij VI van? Johan Derksen: “Ik heb geen idee. Gillis kijken ook mensen naar, dus waarom zouden ze naar Gordon niet kijken? Maar ik ben niet benieuwd. Alle gekkigheid die er bestaat hebben we nou wel gezien van hem. Kijk, je maakt een programma met een patiënt, hè?”

René van der Gijp: “Een suikerpatiënt! Hahaha! Dat maakt het al minder erg.”

Wilfred Genee: “Dit vindt hij niet leuk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke soap gaat volgens u meer bekijks trekken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen