Evert Santegoeds vreest voor horeca Gordon: ‘Erg moeilijk verhaal’

Evert Santegoeds vreest het ergste voor de horecazaken van Gordon. Volgens de baas van Privé is het héél lastig om met de huren die hij betaalt winst te draaien. “Moeilijk verhaal.”

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Gordon beweert in zijn vijf jaar tijd bij SBS 6 in totaal tien miljoen euro te hebben getoucheerd – bruto – maar volgens Yvonne Coldeweijer zijn die miljoenen er in rap tempo doorheen gejaagd en is hij bijna blut. Weekblad Party stelt dat het met de horecazaken van Gordon, de naast elkaar gelegen zaken Blushing en The Burger Room, óók niet goed gaat.

In de min

De horecazaken van Gordon zouden al een miljoen euro in de min staan en dat werpt een sluier boven de feestelijkheden van deze week: de burgerzaak van Goor bestaat vijf jaar, er is morgen een feestje en daarom is de entertainer op het vliegtuig gestapt van Zuid-Afrika naar Nederland. Werkelijk geen landgenoot met zó’n grote ecologische voetafdruk…

Privé-baas Evert Santegoeds is mild voor Goor. “Het bestaat al vijf jaar en dat kun je niet van alles zeggen dat Gordon onderneemt, doet en liefheeft, dus wat dat betreft is het wel een succes, maar ik hoor toch wel verhalen dat het een erg moeizaam verhaal moet zijn, juist omdat die locatie – tegenover het Van Gogh-museum – óngelooflijk duur is.”

Koppen koffie

Evert stelt in de podcast Strikt Privé dat het voor Goor lastig is om groene cijfers te draaien. “Hoeveel koppen koffie je alleen al niet moet serveren om een beetje de huur terug te verdienen… Ja, dat is gigantisch.”

“Mensen met horeca-ervaring zeggen: het kan nooit uit. Maar ik moet zeggen: petje af, hij houdt het toch al vijf jaar vol en donderdag wordt het met een groot feest gevierd.”

Twee maanden

Op de vraag of Gordon bij dat feest aanwezig zal zijn, zei Evert gisteren nog: “Dat was wel de bedoeling. Ik hoorde dat hij eigenlijk zei dat hij niet meer naar Nederland wilde ‘omdat hij er hélemaal klaar mee was’, maar ja, ook daar is de ene dag het nieuws weer anders dan de dag erna.”

Medio maart beloofde Gordon nog minstens twee maanden weg te blijven: “Ik ga naar Dubai en dan twee maanden nog naar Kaapstad. Laat iedereen maar lekker lullen.”

Niets zo veranderlijk als Gordon…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon heeft twee horecazaken: denkt u dat hij potentiële klanten aantrekt of juist afstoot?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen