Gordons tv-miljoenen in bodemloze put? ‘Al 1 miljoen euro schuld’

Gordon beweert dat hij in zijn vijf jaar bij SBS 6 in totaal 10 miljoen euro heeft getoucheerd – bruto – maar hoeveel is daar nog van over? “Zijn horecazaken hebben al 1 miljoen euro schuld.”

Gordon © RTL

Yvonne Coldeweijer weet heel veel van Gordon – hij zag haar lange tijd als een vertrouweling en heeft haar heel erg veel berichtjes gestuurd. Op basis daarvan berichtte de juicekoningin onlangs dat de entertainer bijna platzak is. “Hij hád miljoenen, die had hij ook gekregen van John de Mol, maar die zijn op!“, aldus de sapspuier.

In de schulden?

Het stoort Gordon ontzettend dat Yvonne deze geruchten verspreidt; hij is helemaal los tegen haar gegaan. Om de geruchten de kop in te drukken heeft de entertainer nu aan Tina Nijkamp laten weten dat hij in zijn vijf jaar bij SBS 6 in totaal 10 miljoen euro heeft getoucheerd. Hij heeft John de Mol om die reden zelfs een ‘domoor‘ genoemd.

Natuurlijk is het goed mogelijk dat Gordon de zaken iets rooskleurig voorstelt dan ze zijn, maar zelfs al zóu hij 10 miljoen euro bruto hebben gepakt, dan kan het met een luxe levensstijl zoals hij die hanteert natuurlijk nog steeds heel hard gaan. Vooral omdat het niet echt lekker gaat met zijn twee horecazaken in Amsterdam, meldt weekblad Party.

Flinke domper

Party pakt er groot mee uit. ‘Flinke domper voor Gordon’, klinkt het. ‘Cijfers Amsterdamse koffiezaak storten verder in. De schulden van zijn beide zaken lopen op naar de 1 miljoen euro.’

De jaarcijfers van zijn koffietent Blushing zijn volgens het weekblad net bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd. “Die liegen er niet om. Het eigen vermogen per eind 2022 bedraagt tegen de 400 duizend euro negatief. De schuld blijft maar groeien, want in 2020 bedroeg het negatief eigen vermogen nog min 134 duizend euro.”

1 miljoen euro

De schuld is in twee jaar tijd dus toegenomen met meer dan 250 duizend euro, aldus Party. “De laatste cijfers van zijn andere bedrijf, The Hamburger Room B.V., zijn nog niet bekend, maar daarvan bedroeg het eigen vermogen per eind 2021 423 duizend euro negatief. De schulden van zijn beide zaken lopen dus op naar de 1 miljoen euro!”

Samen met zijn zeer dure levensstijl is dit volgens het tijdschrift geen goed nieuws. “Het is voor hem te hopen dat er, financieel gezien, betere tijden gaan aanbreken en dat zijn horecazaken binnen een paar jaar weer zwarte in plaats van rode cijfers laten zien…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon zijn luxe levensstijl vaarwel moet gaan zeggen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen