Albert Verlinde basht Wouter de Winther: ‘Dat móndje van hem!’

Albert Verlinde vindt dat Wouter de Winther echt véél te vaak op televisie te zien is. Hij ergert zich daarbij ook heel erg aan het gelaat van de Telegraaf-ster. “Hij heeft altijd zo’n mondje.”

Albert Verlinde en Wouter de Winther © SBS

Zelf wil Albert Verlinde op zijn oude dag niet meer zo vaak op televisie zijn. Hij heeft het aanbod van Vandaag Inside om een wekelijkse tafelgast te worden dan ook afgeslagen. “Ja, sorry, ben ik nou de enige die denkt: hoe vaak kunnen al die mensen op tv komen? Wouter de Winther, Angela de Jong, het is testbeeld!”, roept hij in de nieuwste VI.

Mondje van Wouter

Er is echt een overdosis van deze twee tv-figuren, meent Albert. “Ik word ’s ochtends wakker met Wouter de Winther. Nou ja, niet echt, maar dan zit ik tv te kijken en daar zit die man met dat mondje. En dan komt hij ’s avonds, dan ga ik naar bed en dan zie ik hem weer!”

Wilfred Genee verbaasd: “Wat voor mondje dan?”

Albert: “Ja, zo’n soort mondje.”

‘Raymond ook overal’

Waar Albert de Telegraaf-journalist ’s ochtends dan treft? Het programma Goedemorgen Nederland, waar ze twee jaar geleden nog een keertje sámen aan de desk zaten.

René van der Gijp begrijpt wel wat Albert bedoelt: “Dat is echt van deze tijd, hè, dat je op donderdag naar Op1 zit te kijken naar Raymond Mens, dan op vrijdag bij RTL en maandag hier. Dat is nooit geweest.”

‘Zeg eens nee!’

Sommige mensen moeten ook eens leren om nee te zeggen, vindt Albert. “Je kunt toch gewoon nee zeggen? Ik word best wel meer voor programma’s gevraagd, maar dan zeg ik: ‘Wat denk je zelf? Ik ga niet voor iedere scheet op tv komen!’”

Johan Derksen: “Begrijp jij dat mensen naar een ochtendprogramma gaan? Dan moet je om zes uur in de studio zijn!”

Albert: “Nou, als ik een musical te verkopen heb, dan doe ik het wel. Hahaha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen