Özcan Akyol deze week wél in VI? ‘Hij kan beter naar logopedist!’

Özcan Akyol is nu al wekenlang afwezig bij Vandaag Inside omdat hij de rel over het brulfilmpje van Matthijs zat is. Maakt hij deze week wél zijn opwachting? “Hij kan beter naar de logopedist!”

Özcan Akyol © RTL

De mannen van Vandaag Inside zijn wel een relletje gewend, maar Özcan Akyol is helemaal omver geblazen door al het gedoe over het ogenschijnlijk door hem verzonnen brulfilmpje van Matthijs van Nieuwkerk. De columnist wil er niet meer over praten en daarom weigert hij nog aan te schuiven bij VI. Of zit hij deze week toch weer aan tafel?

Brulfilmpje

Özcan heeft het zichzelf echt heel moeilijk gemaakt, zegt tv-kenner Rob Goossens in gesprek met Nieuwe Revu. “Met elk detail dat hij toevoegt, lijkt er meer niet te kloppen aan het verhaal over het Matthijs van Nieuwkerk-filmpje, waardoor het eigenlijk alleen maar ongeloofwaardiger wordt.”

Zelfs tijdens een telefoongesprek met Jan Slagter heeft Eus gesuggereerd dat er echt een héél fout filmpje van Matthijs zou circuleren. Het filmpje dat later uitlekte en volgens Eus hét filmpje bleek, was echter onschuldig. “Of hij het dan heeft verzonnen? Dat vind ik een lastige. Het kan best zijn dat iemand tegen hem heeft gezégd dat het filmpje bestaat.”

Sowieso verzonnen

Misschien heeft Özcan daar te veel vertrouwen in gehad, aldus Rob. “En voor Özcan is het natuurlijk raar als hij zijn mening over zijn goede vriend Van Nieuwkerk zou bijstellen vanwege een filmpje dat hij niet zelf heeft gezien. Misschien heeft hij daarom gezegd dat hij het filmpje bij iemand anders op de telefoon heeft gezien.”

Hij vervolgt: “Dat hij het op drie, vier telefoons heeft gezien, heeft hij sowieso verzonnen. Dat kan namelijk niet: dat het filmpje op meerdere telefoons staat en dat het niet wordt rondgestuurd. Zelfs in de appgroep van oud-redacteuren van DWDD zit er niemand die iemand kent die de exacte inhoud van dat filmpje heeft gezien.”

Logopedist

Hoe dan ook: Eus duikt nu al wekenlang weg.”Wat ik van hem vind bij Vandaag Inside? Hij is heel goed in doen alsof hij ophef maakt, maar hij zal natuurlijk nooit in de hand van Johan, Wilfred of René bijten. Op die manier heb je goede kans dat er headlines worden gemaakt, maar je blijft zelf lekker buiten schot. Voor dat programma is hij dus een topgast.”

Heeft Rob een tip wat Eus tijdens zijn VI-pauze kan doen? “Ik vind zijn spraakgebrek en dat rare schaamhaar op zijn hoofd een beetje afleiden. Hij slist een beetje of zo. Ik denk dat twee sessies bij een logopedist meer effect teweegbrengen dan de trip naar Turkije voor die schaamhaarverplaatsing die hij heeft laten uitvoeren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de VI-mannen een beetje gemeen zijn tegen Özcan Akyol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen