Gordon alweer terug op Instagram, blokkeert Yvonne Coldeweijer

Gordon is na een publiciteitspauze van vijf dagen alweer teruggekeerd: zijn Instagram-pagina is heropend. Wel heeft hij besloten om Yvonne Coldeweijer te blokkeren. “Hij is boos!”

Yvonne Coldeweijer en Gordon © RTL

Het aantal vijanden dat Gordon heeft gemaakt in de mediawereld is niet op twee handen te tellen. Lange tijd was Yvonne Coldeweijer een van zijn weinige bondgenoten in de showmedia, maar dat liep vorig jaar zomer spaak toen ze kritiek op hem begon te uiten. Hij blééf maar boze appjes naar haar sturen, waarop ze besloot om hem te negeren.

Goor blokkeert

Goor, die vandaag na een Instagram-pauze van vijf (!) dagen alweer is teruggekeerd op de socials – hij kon toch niet zonder, was vorige maand wederom woest op Yvonne vanwege een roddel over een vermeend stukgelopen tv-reünie met Gerard Joling. “Totale fokking bullshit“, brieste hij op de socials.

De juicekoningin werd kort voor die publieke uitbarsting geappt door Goor, maar besloot hem dood te zwijgen. En daar is de entertainer dermate pissig over dat hij nooit meer contact met haar wil. “Gordon heeft me geblokkeerd. Ik ben geblocked”, vertelt ze in haar podcast De Juice Show.

Hypocriet

Vervolgens leek Goor nieuwe juicevrienden te willen maken, want plots zat hij telefonisch in RoddelPraat. Yvonne: “Luister, ik heb letterlijk een gesprek met Gordon waarin hij zegt: ‘Wat doe je bij die gasten? Je laat je toch niet zo verlagen dat je daar in die show gaat?’ Ik zeg: ‘Nou, Corrie, dat vind ik gewoon leuk.’ En nu zat-ie er zelf!”

Ze is behoorlijk Goor-moe geworden. “Corrie is boos op mij, hij heeft me geblokkeerd. Hij komt erg onsympathiek over in de media, vind ik. Ik ben er ook wel een beetje klaar mee. Slachtofferrol, bah.”

Likeable

Wat het grootste probleem van Gordon is? “Hij is niet meer likeable.”

Ze besluit: “De zelfspot is als sneeuw voor de zon verdwenen. Er is helemaal geen zelfspot meer. Niks! Het is alleen maar zelfmedelijden!”

Fragment

Een X-bericht:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Gordon al?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen