Dyantha Brooks snapt sneer Gordon niet: ‘Je wil toch positief zijn?’

Dyantha Brooks nam ooit een vréselijk slijminterview met Gordon op, maar lijkt nu alsnog het licht te zien. Ze begrijpt dus helemaal niets van zijn opstelling. “Je wil toch positief zijn?!”

Gordon en Dyantha Brooks © SBS 6

Het is een van de lachwekkendste tv-momenten van de afgelopen vijf jaar: Gordon die als royalty op het podium van het Concertgebouw komt aflopen om Dyantha Brooks te trakteren op een exclusief een-op-een-interview. Alsof hij een soort Amerikaanse celebrity was, zaten Gordon en Dyantha in 2020 tegenover elkaar om te praten over al zijn leed.

Lelijke reactie

Dyantha gaf achteraf aan spijt te hebben van dit interview, en gelukkig voor haar is dat interview inmiddels overschaduwd door het historisch slechte gesprekje van Beau van Erven Dorens met Gordon, maar inmiddels lijkt ze nóg meer afstand te nemen van de entertainer. Ze vindt hem namelijk een beetje dubbelhartig overkomen.

De presentatrice vertelt in Shownieuws dat Gordon is betrapt op het plaatsen van een lelijke comment. “Gordon staat natuurlijk bekend om zijn uitgesproken mening over al zijn mede-BN’ers, maar nu laat Gordon ook zien dat hij het aan de stok kan krijgen met grote buitenlandse sterren.”

Sneer aan David

Hoe zit dit precies? Showprofessor Bart Ettekoven legt het uit. “Ja, Gordon heeft natuurlijk met Jan en alleman ruzie. Hij lag lekker op zijn bed bij te komen van zijn knieoperatie en die dacht: laat ik ook eens een beetje over de grens kijken, een beetje internationaal, laat ik mijn carrière een beetje uitbreiden.”

En toen? “Dus die ging een beetje op Instagram scrollen en kwam toen David Beckham tegen, die heerlijk in de gewichten hing en gewoon zijn dagelijkse routine deed. Dit filmpje kwam hij tegen.”

‘Niks mis mee’

Het betreft een filmpje waarop David Beckham een fitnessoefening doet. “Helemaal niks mis mee, volgens mij, toch?”, aldus Dyantha.

Bart: “Ja, en toen scrollde ik daar naar onder en toen zag ik opeens een reactie staan van G. Heuckeroth. ‘What are you trying to prove?’, schrijft hij eronder: wat wil je in godsnaam bewijzen?”

Dyantha: “Huh?”

Dubbelhartig

Waarom is Gordon hiermee bezig? Bart: “Ja, allemaal mensen hadden zoiets van: wat een rare reactie.”

Dyantha vindt het dubbelhartig van Gordon. “En vooral omdat Gordon de laatste tijd heel erg roept van: laten we positief zijn, we moeten wat liever zijn, al die negativiteit…”

Bart: “Ik moest ook meteen terugdenken, want hij had ook zo’n tijd dat hij alleen maar in de gewichten hing en heel trots was op hoe z’n lijf eruitzag en dat hij zelf de hele tijd al die sportschoolvideo’s plaatste. Kijk, hier ligt hij (te bankdrukken, red.)! What is he trying to prove, vraag je je toch af als je dit ziet. Wat wil deze man bewijzen? Laten we niks zeggen…”

Wat zegt Ronald?

Ronald Molendijk, die onlangs een ‘dreigbrief‘ kreeg van Gordon, stelt dat de entertainer dat bankdrukken overigens héél slecht uitvoert. “Hij doet die oefening met die gewichten verkeerd.”

Hij legt uit: “De bedoeling is dat je hem snel uitpusht, maar rustig laat zakken. Ik weet niet of ik hiervoor aangeklaagd ga worden, maar dit is wel hoe het zit. Dit is gewoon te snel. Dit is opbouwende kritiek.”

Instagram

Het bewuste filmpje van David Beckham:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dyantha Brooks komt erachter dat Gordon wel wil uitdelen, maar niet kan incasseren. Verrassend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen