Noa Vahle krijgt slechte recensie na optreden bij mam: ‘Heel matig’

Noa Vahle krijgt een slechte recensie na haar optreden als kandidaat in Ik Hou Van Holland, de tv-show van haar moeder. “Haar debuut in een grote show is echt verrassend matig.”

Noa Vahle © SBS 6

Het lijkt erop dat Noa Vahle echt de verkeerde weg inslaat met haar carrière. Waar het haar aanvankelijk nog best lukte om het beeld te scheppen dat vooral haar talent de reden is dat ze momenteel een baantje heeft bij SBS 6, afficheert ze zich nu meer en meer als de dochter van Linda de Mol. En op oudejaarsavond waren ze voor het eerst samen op tv.

Geen chemie

De steeds invloedrijkere mediadeskundige Victor Vlam heeft zitten kijken en is zwaar teleurgesteld. “Het debuut van Noa Vahle in een grote show, Ik Hou van Holland, vond ik verrassend matig. Ze heeft eigenlijk niet zo veel toegevoegd”, schrijft hij in een vernietigende recensie op X.

Waarom stelt Noa zo teleur in een grote show? “De kunst als panellid is om het publiek te vermaken: grapjes, dansjes, etc. Noa was onzichtbaar en had niet veel chemie met moeder Linda.”

Fragmentje

Het is volgens Victor ook opvallend dat de kijkers van Ik Hou Van Holland het fragment kregen voorgeschoteld van Noa die een Televizier-prijs wint. “Dat ze nog wel even het fragment erin hadden gemonteerd waarin Noa de Televizier Talent Award won, maakte duidelijk dat het draaide om de lancering van haar.”

Podcastmaker Victor Hopman merkt op dat Noa het ook niet makkelijk had tussen de rest van het gezelschap. “Ook bijna niet te doen tussen mensen als Richard Groenendijk en Paul De Leeuw die heel erg hun podium pakken, had ze beter op een moment kunnen doen met wat rustigere gasten.”

Tweede kans

Victor kan daar deels inkomen. “Ja, dat was beter geweest. Maar aan de andere kant, het lukte Jurre Geluk redelijk goed om zich er tussen te wurmen.”

Gelukkig hoeft Noa zich nergens druk om te maken, besluit hij. “Het voordeel voor haar is dat ze als telg van de familie De Mol nog wel een tweede kans krijgt. En waarschijnlijk ook nog wel een derde en vierde.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol liet het fragment zien waarin dochter Noa Vahle haar talentenprijs wint. Zelfbevlekking?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen