Glennis Grace met knokploeg naar Muiden? ‘Zoontje wéér fout in!’

O god, zit er al een winkelmandje tegen het raam van Yvonne Coldeweijer? Het zou namelijk zomaar kunnen dat Glennis Grace en haar knokploeg een bezoekje brengen aan Muiden…

Glennis Grace © RTL

Het zal voor de rest van haar leven aan Glennis Grace blijven kleven: haar onvergeeflijke wangedrag in haar lokale Jumbo-supermarkt. Haar zoontje Anthony zat daar ongelooflijk te klieren met een e-sigaret, werd de zaak uitgestuurd en nam vervolgens zijn nóg linkere moeder Glennis en haar knokgrage vriendjes en vriendinnetjes mee.

Klerejoch

Nou, dat zooitje wil je écht niet over de vloer hebben, maar Yvonne Coldeweijer waagt het erop. Die riskeert dat Glenda weer uit d’r velletje springt, want ze heeft behoorlijk pittige juice over haar zoontje online gegooid. Die zou zich weer eens hebben misdragen, ditmaal tijdens hun zonnige vakantie op Curaçao.

Zoontje Anthony is volgens buurtbewoonster Roos Schlikker een beetje het schoffie van de buurt, Rob Goossens spreekt zelfs van een ‘klerejoch‘ en Marc-Marie Huijbregts van een ‘eikeltje‘. Wat heeft die 17-jarige knul nú weer uitgespookt?

Wangedrag

Het is een verschrikking, schrijft Yvonne op haar juicekanaal. “Drie keer raden wie zich weer eens heeft misdragen op het eiland. De zoon van Glennis Grace. What else is new. Afgelopen zaterdag is er een hele commotie ontstaan, want een spion was bij Zanzi onderweg naar de wc en heeft daar gezien dat hij een meisje in haar gezicht heeft geslagen.”

Wát?! “Glenda liep daar ook rond en de spion hoorde al snel van security dat het om haar zoon zou gaan. Het meisje was helemaal overstuur en in paniek en kon niet eens reageren. Overdag was de zoon ook al weggestuurd van het strand omdat hij zich daar zou hebben misdragen en zich agressief had opgesteld.”

Pareltje

Het gaat helemaal mis met die knul, weet Yvonne. “Wat precies de reden is dat hij het meisje heeft geslagen is dus niet echt bekend, maar ze hadden blijkbaar door de hele dag heen al ruzie. Pareltje van de samenleving, dit.”

Even later ontdekt Yvonne om welke meid het gaat. “Het blijkt om zijn ex-vriendin te gaan! Ze hadden afgesproken om samen naar Cura te gaan, maar daarvoor ging het dus uit. Blijkbaar omdat hij haar al vaker had geslagen. 🥲 Omdat ze nog wel een ticket had, is ze alsnog alleen gegaan, terwijl hij er dus ook was met zijn familie.”

Stikjaloers

En toen? “Hij wilde haar daar nog overhalen om toch samen tijd te spenderen met hem en de fam, maar zij wilde dat niet en trok haar eigen plan. Hij werd daar stikjaloers om. De meid is single, dus die deed gewoon haar ding. Toen hij hoorde dat zij met andere boys aan het dansen was, is hij dus geflipt en heeft hij haar geslagen.”

Het lijkt erop dat Glennis haar opvoedkundige skills een beetje op moet vijzelen. “De agressietraining die de rechter had opgelegd heeft dus lekker geholpen. En dan ook nog bij een VROUW. Pareltje.”

3, 2, 1

Al met al kan Yvonne de deuren en ramen van haar Muidense villa maar beter even goed op slot doen, want Glennis is hier natuurlijk not amused over. Die staat tegenwoordig voor een zaal met vretende mensen op te treden en dat wil ze natuurlijk niet tot haar vijftigste gaan doen. Zo’n relletje kan ze dus absolúút niet gebruiken.

Glenda zal het wel ontkennen, besluit de sapdiva. “Glenda die gaat posten en schreeuwen dat er niks van waar is en dat haar zoon onschuldig is, in 3…2…1.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in de opvoedkundige capaciteiten van Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen