Rob Goossens live op televisie: ‘Zoontje Glennis Grace is klerejoch’

Rob Goossens heeft de minderjarige zoon van Glennis Grace gisteren in RTL Boulevard, live op televisie, een ‘klerejoch’ genoemd. “Ik moet even bijkomen”, zei collega Bridget Maasland.

Rob Goossens en Glennis Grace © RTL

Het is niet gebruikelijk dat minderjarige kinderen worden uitgescholden op de nationale televisie, maar voor het 15-jarige zoontje van Glennis Grace werd gisteren een uitzondering gemaakt in RTL Boulevard. Hij werd door showbizzdeskundige Rob Goossens een ‘klerejoch’ genoemd.

‘Totaal idioot’

Niet alleen Glennis Grace, maar ook haar zoontje Anthony wordt verdacht van wangedrag in hun buurtsuper. Ze hebben samen met hun knokploeg flink stennis lopen schoppen in de Jumbo en moeten zich daarvoor volgende week bij de rechter verantwoorden. Eergisteren hoopte de zangeres bij Eva Jinek begrip te kweken voor hun situatie.

Dat is in elk geval niet gelukt bij RTL Boulevard-ster Luuk Ikink. Hij zegt: “Wat ik totaal idioot eigenlijk vind is dat je als volwassen vrouw naar een supermarkt gaat om de ruzie tussen twee jonge mensen op te lossen met de vraag: ‘Vind je het normaal dat mijn kind er zo uitziet?’ Dat is niet de manier om een ruzie op te lossen. Dan bel je toch gewoon even?”

Klerejoch

Rob vindt het vooral ongekend dat Glennis verhaal is gaan halen bij de Jumbo omdat ze volgens hem alle reden had om aan het verhaal van haar zoontje te twijfelen. Achteraf blijkt Anthony inderdaad tegen zijn moeder te hebben gelogen over zijn aanvankelijke misdragingen in de Jumbo.

De showbizzkenner slaat meedogenloos toe: “Glennis weet ook dat ze een klerejoch op de wereld heeft gezet dat daar de hele buurt terroriseert, dus ik zou sowieso een beetje voorzichtig zijn als hij thuiskomt met zo’n verhaal, om daar niet gelijk actie op te ondernemen.”

Bridget Maasland schrikt zich rot: “Nou, ik vind je heel duidelijk vanavond, Rob. Ik moet even bijkomen.”

Schrammetje

Glennis stelt dat haar zoontje na zijn aanvankelijke Jumbo-opstootje thuiskwam met een ‘bebloed’ gezicht en dat ze daarom zo door het lint is gegaan. De foto van dat ‘bebloede’ gezicht had ze meegenomen naar de studio van Jinek. Merkwaardig genoeg was er op die foto geen druppel bloed te bekennen; wel een minischrammetje en wat jeugdpuistjes.

Rob: “Anthony heeft gewoon een schrammetje. Om daar nou zoveel stennis over te schoppen…”

Luuk: “Het is niet echt bebloed.”

Rob vindt dat Glennis een heel zwak verhaal heeft opgehangen. “Het was nog tien keer erger dan ik had verwacht.”

Uitvergroting

Wat vinden ze er bij RTL Boulevard eigenlijk van dat Glennis zo klaagt over de hoeveelheid media-aandacht voor haar zaak? De medaille heeft twee kanten, legt Luuk uit. “Als je BN’er bent en een artiest, dan doe je je werk en krijg je er applaus voor. Je wordt bejubeld en krijgt ontzettend veel likes.”

Hij vervolgt: “Maar als je vervolgens iets ontzettend doms doet, dan is ook daarvan de reactie een enorme uitvergroting van wanneer iemand anders dat zou hebben natuurlijk.”

Rob: “Exact.”

Eerder dit jaar liet Roos Schlikker zich op televisie ook al negatief uit over het zoontje van Glennis. Ze woont bij moeder en zoon in de buurt en stelt dat hij een ‘grote bek‘ heeft. “Dat is een jochie van 15 en toen ik het met hem aan de stok had, was hij 13. Ook schelden en vervelend zijn. Gedoe. Gedoe in de buurt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het te ver gaan dat Rob Goossens een minderjarige jongen live op televisie een 'klerejoch' noemt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen