Marc-Marie Huijbregts scheldt zoon Glennis Grace uit: ‘Eikeltje!’

Marc-Marie Huijbregts vindt de zoon van Glennis Grace weliswaar een ‘eikeltje’, maar geen excuus om je als moeder zo zwaar te misdragen. “Je kunt niet die jongen daar de schuld van geven.”

Marc-Marie Huijbregts, Anthony en Glennis Grace © RTL, YouTube

Glennis Grace heeft aan de talkshowtafel van Eva Jinek onthuld dat ze onder valse voorwendselen verhaal is gaan halen bij de Jumbo-supermarkt, waar ze zich vervolgens extreem heeft misdragen. Voordat ze ging heeft haar zoontje Anthony namelijk een leugenachtig verhaal gehouden over dat hij daar zou zijn mishandeld.

Leugenachtige knul

Nu wordt Glennis in de Privé neergezet alsof ze ook een soort slachtoffer is. ‘Maakt leugen van zoon einde aan Glennis’ carrière?’, kopt het blad. ‘Hele aanleiding tot Jumbo-rel blijkt zijn verzonnen verhaal.’

Marc-Marie Huijbregts vindt dit geen terechte draai aan het verhaal, zegt hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vertellen Alles. “Ik denk dat Glennis zélf een einde maakte aan haar carrière. Die jongen heeft inderdaad alles bij elkaar gelogen, dat zal best, maar uiteindelijk was het háár keuze. Je kunt niet die jongen daar de schuld van geven.”

Eikeltje

Co-host Aaf Brandt Corstius is het daarmee eens. “Nee, dat vind ik ook niet. Ik denk dat het eerder iets anders was dat een einde aan Glennis’ carrière maakte, toch? Gewoon dat hele gezeik in de Jumbo.”

Marc-Marie vindt de rol van het 16-jarige zoontje wel heel kwalijk. “Die is wel superfout, het is wel een eikeltje, maar zij had gewoon moeten denken: ik bel wel even of ik ga er even alleen naartoe.”

‘Niet waar’

Aaf: “Ja, of: ik ga wel verhaal halen, maar gewoon zonder fysiek geweld.”

Marc-Marie: “Ja, van: morgen ben ik daar toch, ik moet toch nog iets hebben. Om nu te doen alsof het allemaal de schuld van die jongen is, dat is gewoon helemaal niet waar.”

Aaf: “Dat vind ik ook een beetje raar.”

Vliegtuigongeluk

Ondertussen geeft Marc-Marie een buurtgenoot van Glennis en haar zoon, de bekende columnist Roos Schlikker, ook nog een veeg uit de pan. Roos heeft gezegd dat Anthony een zeer slechte reputatie heeft in de buurt. “Hij heeft een grote bek. Dat is een pittige jongen, ja.”

Marc-Marie vindt het een beetje sensatiezuchtig van Roos. “Dat vind ik wel een beetje zo van als er een vliegtuigongeluk is dat je dan zegt: ‘Ik ben daar drie maanden en vier dagen geleden ook geweest!’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jeugdzorg moet kijken of het zoontje van Glennis Grace nog wel thuis kan blijven wonen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen