Donny Roelvink goed klaar met Renze Klamer: ‘Wat een zuurheid!’

Donny Roelvink is echt helemaal klaar met Renze Klamer. Hij vindt dat de talkshowhost Arie Boomsma veel te kritisch heeft ondervraagd over het geven van voedingsadviezen. “Zuur!”

Donny Roelvink, Arie Boomsma en Renze Klamer © RTL

Veel BN’ers trekken tegenwoordig een veel te grote broek aan en geven hun volgers allerlei adviezen over voeding, diëten en supplementen, zo ook Arie Boomsma. De dumbbelldominee roept continu welke vitamines en mineralen de mensen nodig hebben en dat is niet zomaar, want de 49-jarige multimiljonair heeft er een commercieel belang bij.

Donny is pissig

Renze Klamer had Arie dinsdagavond in de show zitten om hem te interviewen over z’n nieuwe boekje, maar bevroeg hem ook kritisch over alle voedingsadviezen die hij geeft. En dat was tegen het zere been. Arie wil kritiekloze promotie voor zijn nieuwe werkje en heeft absoluut geen zin in een kritische benadering. “Ik had ook in bed kunnen liggen nu.”

Als Arie de volgende dag – gisterenavond – via Instagram terugkomt op het interview, laat BN’er-zoon Donny Roelvink in reactie weten dat hij Renze een ontzettend zure jongen vindt. “De zuurheid droop van de tafel af bij Renze. Je hebt jezelf als een koning verwoord daar vriend 💪🏻🤍”, aldus de fitfluencer.

Niet scherp

Arie spreekt zijn dank uit aan Donny. Die heeft geen zin meer om ooit nog bij Renze aan te schuiven. Hij is nu officieel benoemd tot vijand nummer één van supplementenliefhebbers: “Ik zat er zelf ook niet scherp genoeg in. Maar sowieso jammer van het gesprek. Kwam er voor m’n boek… 💪🏼💕”

Er zijn ook BN’ers die Arie subtiel steunen, zoals de eeuwige Bas Smit. Die plaatste gisterenavond een story dat hij zo koortsig is, met voor zich op tafel een héleboel supplementen, waaronder die van Arie’s merk: “Ik moet me wapenen tegen virussen”, staat erbij.

‘Voel me goed’

Ook Patty Brard zit in kamp-Arie. Zij plaatst een foto met haar hele hand vol pillen. “Ieder zijn ding jongens… Ik voel me er goed bij! Voedingssupplementen”, aldus de tv-diva, die vervolgens twaalf pillen tegelijk slikt. Spoiler: ze leeft nog.

Tim Hofman plaatst onder Arie’s post een hele preek, in één zin samengevat als: voordat je supplementen gebruikt, kun je beter je bloed laten prikken. De lengte van Tims reactie is best geestig, omdat hij daarmee net doet alsof hij dan wél een soort autoriteit is op dit gebied. Zijn verhaal komt verder aardig overeen met dat van Renze.

Wat vindt Arie?

Wat vindt Arie dan weer van die preek van Tim? “Tim, dat is inderdaad ook een interessant gesprek. Maar dat gaat eigenlijk meer over de marketing van ‘gezondheid’. Precies waar deze discussie in mainstream media steeds spaak loopt. Want dan wordt er maar geroepen dat supps overbodig zijn. Wat natuurlijk onjuist is.”

Wie wint deze battle of the supplements? Eén ding is zeker: Arie komt sowieso gehavend uit de strijd

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen