Dirk Zeelenberg stelt dat Yvonne onzin praat, dist Paul de Leeuw

Dirk Zeelenberg haalt zijn schouders op voor alle negatieve verhalen die over hem rondgaan. Hij stelt dat Yvonne Coldeweijer onzin over hem praat. En Paul de Leeuw? Daar kijkt hij niet naar.

Dirk Zeelenberg, Yvonne Coldeweijer en Paul de Leeuw © Instagram

Divorce-acteur Dirk Zeelenberg ligt onder vuur omdat hij een respectloos en verwaand filmpje heeft opgenomen op de bruiloft van twee klanten. Hij is de bekendste trouwambtenaar van het land, maar de geruchten gaan dat hij nogal uit de hoogte is. Zo zat hij in dat filmpje te klagen over de trouwlocatie van die dag, een of ander Bastion-hotel.

Dirk reageert

Paul de Leeuw vindt het filmpje walgelijk; hij zou Dirk nóóit bellen om hem in te huren als trouwambtenaar. Wat vindt hij daarvan? Hij wil er slechts elf woorden aan vuilmaken. “Ik heb het niet gezien. Ik kijk die dingen echt niet.”

Volgens Yvonne Coldeweijer is Dirk een draak van een vent en weigert hij soms bruiloften als het aanstaande echtpaar in een goedkoper hotel verblijft. Onzin, reageert hij in de Weekend. “Dat is echt allemaal onzin! Nee joh, ben je gek. Er wordt zóveel gezegd, ik ga er niet eens op reageren. Ik heb dat nooit gedaan.”

‘Niks mee te maken!’

Dirk zou ook gewoon op een tweesterrenhotel afkomen, zegt hij. “Natuurlijk! Dat heeft er helemaal niks mee te maken. Of ik een verwende BABS ben? Helemaal niet. Vraag maar aan alle huwelijksparen, die weten dat. Die mensen vonden het TikTok-filmpie ook hartstikke leuk. Het bruidspaar zelf vond het te gek juist.”

Het is volgens Dirk allemaal satire. “Het is gewoon een slecht gespeeld filmpje, maar voor mij is duidelijk dat het een grapje was. Natuurlijk ga ik niet een locatie afkammen. Het was gewoon satire. Ik hoor weleens verhalen, maar ik ga daar niet op reageren. Ik reageer in principe al sinds mijn zestiende niet op roddels.”

Curaçao

Ondanks alle negatieve berichtgeving is Dirk naar eigen zeggen nog steeds ontzettend populair. “Ik heb veel huwelijken staan ja, ook in het buitenland. Maar liefst vier op Curaçao! Dat vind ik heel leuk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen