Dirk Zeelenberg nog nooit zo hard gesloopt: ‘Vieze vuile hond’

Het imago van Dirk Zeelenberg staat steeds meer onder druk, omdat hij veel ergernis wekt bij de mensen. Maar zo hard gesloopt als nu is hij nog nóóit. “Het is een vieze, vuile hond!”

Dirk Zeelenberg © NPO

Er is al flink wat juice naar buiten gekomen over Divorce-acteur Dirk Zeelenberg. De strekking van het verhaal? Niet zo’n leuke trouwambtenaar als je zou denken. En dat beeld bevestigde hij onlangs zélf door een respectloos filmpje op te nemen op iemands bruiloft. Een grapje, zegt hij zelf. Walgelijk, vinden critici als Paul de Leeuw.

Vieze vuile hond

Mark Koster, mediajournalist en Telegraaf-columnist, gaat nu enorm hard tekeer tegen Dirk. “Het is een vieze vuile hond gewoon. Ja, sorry dat ik het zeg. Ik ken hem wel een beetje. En hij zit nu ook in die echtscheiding… Het is zo’n achterbakse naar beneden trappende idioot. Dat moet je helemaal niet willen”, briest hij in De Juice Show.

Hij vervolgt: “Dus waarom willen mensen deze man als trouwambtenaar? Dit is gewoon een heel zwartgallig iemand die je over de vloer krijgt. Die helemaal niet van jou houdt, maar van zichzelf. En omdat hij niet genoeg geld krijgt, gaat hij ook nog zuur doen tegen jou. Dat huur je in!”

Klootzak

Collega Yvonne Coldeweijer vindt hem ook vreselijk, zegt ze. “Hij zit op dat filmpje dus in een Bastion Hotel. Ja, dat heb ik gehoord. Een vrij gemiddeld hotel. Whatever. Dit is voor die mensen hun dag. En dit is zo’n klootzak. Mijn hart zou echt gebroken zijn als dit mijn huwelijk was. Ik heb het idee dat Dirk eigenlijk alleen maar luxe wil. Luxe om zich heen.”

Kennelijk is een Bastion-hotel voor hem te min, aldus Yvonne. “Ik denk dat hij dit een afgang vond. Dat hij in het Bastion Hotel in een bloedhete kas moest staan en niet zo heel luxe werd behandeld of zo. Ik heb laatst ook gehoord dat hij was geboekt voor een bruiloft en hij wilde het afzeggen, want dat bruidspaar had een viersterrenhotel geboekt.”

Viersterrenhotel

Een viersterrenhotel is toch prima? “Het was ook nog een tropisch oord, hè. Ze vlogen hem in naar een ander land. Een viersterrenhotel was niet goed genoeg. Hij ging afzeggen, want hij wilde per se een vijfsterrenhotel. Dus dit is best wel ziek. Best wel ziekelijk, denk ik.”

Mark: “Deze man is heel ver gevallen. Hij ligt op de grond, is een amateur die huwelijken aan elkaar praat en nog denkt…”

Yvonne besluit: “Hij mag hartstikke blij zijn dat hij daar nog op kan teren.”

TikTok

Het TikTok-filmpje van Dirk:

@dirk.zeelenberg #trouwen #wedding #engaged #shesaidyes #verloofd #love #bruiloft #bride #trouwenin2024 #bruidsfotograaf #trouwfotograaf #trouwenin2023 #weddingday #ido #amsterdam #weddingphotographer #liefde #weddingphotography #weddingdress #bruidsfotografie #netherlands #bridetobe #flowers #huwelijk #photography #isaidyes #bruid #party #destinationwedding #instagood ♬ origineel geluid – dirkzeelenberg

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het te ver gaan om Dirk Zeelenberg een vieze, vuile hond te noemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen