Frits Huffnagel helemaal klaar met Dirk Zeelenberg: ‘Heel gênant’

Frits Huffnagel is wel een beetje klaar met Dirk Zeelenberg, die sinds het succes van Divorce flink aan het graaien is als trouwambtenaar. “Dit is toch gewoon allemaal heel erg gênant?”

Dirk Zeelenberg en Frits Huffnagel © TikTok, SBS

Dirk Zeelenberg ligt behoorlijk onder vuur vanwege een bizar TikTok-filmpje (zie onderstaand) bij een van zijn trouwerijen. Hierin is te zien hoe hij vlak voordat hij een huwelijk moet voltrekken steen en been klaagt over de omstandigheden waarin hij moet wachten op de ceremonie. Te heet en aftands, is zijn beklag.

Felle kritiek

Het filmpje levert Dirk felle kritiek op. Zo zegt iemand: “Haha mijn eerdere reactie weggehaald? Je bent na dit filmpje nog steeds een overbetaalde, disrespectvolle, arrogante vent t.o.v. het bruidspaar! Ik zou jou nooit inhuren na zo’n arrogante en kleinerende opname. Wat een acteur ben jij in alle opzichten…”

En een ander: “lk vind het niet zo netjes dat je iemand zijn trouwlocatie afzeikt. Misschien zie jij dit als humor, maar het komt vooral respectloos en naar over voor de mensen die jou duuzenden euro’s hebben betaald om hen te trouwen.”

‘Hij is afgegleden!’

Evert Santegoeds vindt het ook heel raar, geeft hij aan in Shownieuws. “Nou, Dirk, gaat het wel goed, vraag je je dan af.”

Collega Tooske Ragas: “Dat vroegen de mensen op internet zich ook af.”

Frits Huffnagel is klaar met deze man: “Het is natuurlijk grappig bedoeld, maar het is toch heel gênant? Je huurt die man in en dan met al die klachten die er al zijn geweest! Hij is wel een beetje afgegleden.”

Terugkrabbelen

Evert denkt dat Dirk het niet eens door heeft. “Heel veel volgers van hem op internet reageren er laaiend op, van: dat kun je niet maken! Dan begint hij terug te krabbelen en te zeggen dat het een grapje was natuurlijk, maar er zijn ook veel mensen die zeggen dat hun reactie is weggehaald en daar staat Dirk bekend om.”

Hij vervolgt: “We hebben in het voorjaar nog eens een verhaal over hem gehad over de divorce die hij zelf niet al te netjes schijnt af te wikkelen en dan zegt hij zelf ook van: ‘Ja, ik haal inderdaad wel reacties weg van Instagram. Dat doet iedereen.’”

Tevreden?

Dirk heeft de mensen die trouwden ook nog voor de camera getrokken om hen te laten zeggen hoe goed hij wel niet is als trouwambtenaar. “Hij zegt zelf dat de mensen die hij getrouwd heeft heel erg tevreden erover waren. Dat zou ik dan wel heel graag van die mensen willen horen of van de ooggetuigen. Ik weet het niet”, aldus Evert.

Hij vervolgt: “Het zal, maar ik hoor heel veel klachten over Dirk Zeelenberg z’n optredens als trouwambtenaar tegenwoordig.”

15 duizend euro

Evert wijst erop dat Dirk tegenwoordig ook begrafenissen doet. “Daar vraagt hij 15 duizend euro voor om iemand naar z’n laatste rustplaats te begeleiden.”

Frits: “Hij zegt dat hij heel veel aanvragen krijgt, maar met al die klachten denk ik dat het niet de goede kant op gaat met deze jongen.”

Evert: “Ik denk het ook niet. Hij heeft niet een al te beste reputatie in dit wereldje op dit moment.”

TikTok

Het TikTok-filmpje van Dirk:

@dirk.zeelenberg #trouwen #wedding #engaged #shesaidyes #verloofd #love #bruiloft #bride #trouwenin2024 #bruidsfotograaf #trouwfotograaf #trouwenin2023 #weddingday #ido #amsterdam #weddingphotographer #liefde #weddingphotography #weddingdress #bruidsfotografie #netherlands #bridetobe #flowers #huwelijk #photography #isaidyes #bruid #party #destinationwedding #instagood ♬ origineel geluid – dirkzeelenberg

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Dirk Zeelenberg op uw bruiloft willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen