Catherine Keyl krijgt klap in gelifte gelaat: ‘Waarom nou, oud wijf?!’

Catherine Keyl krijgt van Johan Derksen een stevige verbale klap in haar gelifte gelaat. Hij vindt het zeer teleurstellend en onverwacht dat zij zo’n fillertijger is. “Dat oude wijf!”

Catherine Keyl en Johan Derksen © RTL, SBS

De afgelopen jaren heeft Catherine Keyl een flinke metamorfose ondergaan. De 76-jarige presentatrice ziet er prachtig uit voor haar leeftijd. Sterker nog: ze is een beetje de Benjamin Button van het Media Park, want het lijkt wel of ze steeds jonger wordt. Hoe komt dat? Ze heeft eerlijk toegegeven dat ze de natuur soms een handje helpt.

Johan in shock

Catherine heeft tegenwoordig dezelfde bestie als Connie Witteman. Zijn naam is onbekend, maar in zijn linkerhand zit een injectienaald en in de rechter een scalpel. Een hartstikke vakkundig type, maar Johan Derksen is er dus geen fan van. Die heeft de 5 Uur Show-diva gisterenavond in Vandaag Inside een veeg uit de pan gegeven.

Het is bij Johan als een schok aangekomen dat Catherine zichzelf zo heeft laten verbouwen. “Catherine Keyl heb ik hoog zitten. Dat is een leeftijdsgenoot van me. Ze is iets ouder, maar dat zie je ook wel. Die ken ik al heel lang en dat vind ik een oprechte, recht-door-zee journalist. Dat is echt een tof wijf. Dit is mijn Catherine Keyl op deze foto.”

Koddige Keyl

Johan laat een foto zien van de vroegere Catherine, die er altijd lekker koddig uit zag met haar ronde brilmontuurtjes. “DIe heeft zich hélemaal laten verbouwen met het ouder worden en die zegt nu: ik ben uitverbouwd, het is goed, ik geef mezelf een 8. Dan denk ik: Catherine, ik heb je altijd een 9 gegeven met dat korte haar.”

Hij vond haar dus veel leuker toen ze er nog wat tuttiger uitzag. “Een veel leuker, natuurlijker, spontaan bekkie en dan gaat zo’n oud wijf zich laten verbouwen. Hoe komt ze erbij? Hoe komt ze erbij om dat te doen? Ik vind dat ook helemaal niet bij Catherine Keyl passen.”

Wachtlijsten

Het is eigenlijk ook schandalig dat artsen meewerken aan zo’n verbouwhobby van Catherine, vindt Johan. Hij wijst op de wachtlijsten in de zorg. “En dan gaan chirurgen dit soort onzin doen, puur ordinair als verdienmodel.”

Hij verzucht: “Het zegt veel over de mentaliteit van mensen die dit dan voorrang geven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de aanval op Catherine Keyl overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen