Chantal Janzen kotst op Thijs Römer: ‘Ik wil hem nooit meer zien’

Chantal Janzen krijgt de kriebels van Thijs Römer, met wie ze lange tijd bevriend was. Ze hoeft hem naar eigen zeggen nooit meer te zien. “Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan.”

Thijs Römer en Chantal Janzen © RTL

Als absolute A-ster weet Chantal Janzen heel goed hoe je je in de media moet gedragen: diplomatiek. De presentatrice schiet desalniettemin even uit haar rol als ze naar Thijs Römer gevraagd wordt. Dan laat ze héél duidelijk blijken dat ze niets meer moet hebben van de acteur met wie ze lange tijd goed bevriend was.

‘Het is vreselijk’

Chantal is al tien jaar heel dik bevriend met Igone de Jongh. Zij heeft Thijs deze zomer aan de kant gezet na zijn veroordeling voor online misbruik van minderjarige meisjes én het uitlekken van zijn vreemdgaan.

“Het is vreselijk”, geeft Chantal aan in gesprek met weekblad Story. “En dan te bedenken dat ik hem destijds op haar attent heb gemaakt… Het is niet dat ik ze aan elkaar gekoppeld heb, maar ik wist dat Igone hem leuk vond en tijdens een gesprek met Thijs heb ik hem dat verteld.”

Avondjes uit

Thijs heeft Igone vervolgens een berichtje gestuurd op Instagram en al snel werden ze verliefd. Als stelletje gingen ze vaak uit eten met Chantal en haar man. Maar ze zal nu nooit meer met hem aan tafel gaan zitten. “Met Igone heb ik nog steeds een heel goed contact. Thijs hoor en zie ik niet meer. Dat wil ik ook niet.”

Chantal is definitief klaar met Thijs. “Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan en van zulke mensen neem ik afscheid.”

Zo, dat is onverbiddelijk.

‘Het gaat goed’

Hoe gaat het nu met Igone? “Het gaat goed met haar. Ze heeft een ander huis. Het is goed te zien dat ze weer opkrabbelt. En natuurlijk zal ik er altijd voor haar zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Thijs Römer beter kan emigreren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen