Team-Meiland heeft leedvermaak om Wilfred Genee: ‘Dit is karma’

Boontje komt om zijn loontje? Ja, zegt kamp-Meiland. De huisbiograaf van de tv-familie, Jan Dijkgraaf, heeft pret om een pikante roddel over Wilfred Genee. “Dit is gewoon karma.”

Wilfred Genee en Jan Dijkgraaf © SBS 6, RTL 4

Er ontbrak nog één ding toen Wilfred Genee twee weken geleden pikante sleaze and dirt over Martien Meiland voorlas in zijn programma Vandaag Inside: een Starbucks-beker met een rietje eruit. De presentator heeft ervoor gezorgd dat de realityster nu niet alleen geassocieerd wordt met sjaaltjes en wijn, maar ook met ruige parkeerplaatsavonturen.

Wilfred-roddels

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, vindt Wilfred een ongelooflijke roddeltante. Hij heeft er dan ook flink wat pret om dat Wilfred het hoofdonderwerp is in de nieuwste aflevering van RoddelPraat. “Is roddeljournalist Wilfred Genee nu zelf aan de beurt bij Roddelpraat? Karma!”, schrijft hij op X.

Ja, Wilfred is flink aan de beurt. Maar dat is natuurlijk niet de eerste keer. Presentator Dennis Schouten had in het verleden een zeer intieme band met Wilfred, die zich als een mentor over hem ontfermde. Dat is echter finaal misgelopen en tegenwoordig kunnen de twee elkaar niet meer luchten of zien.

Borreltje

Dennis heeft de nieuwste aflevering van RoddelPraat naar zijn vroegere kameraad vernoemd: ‘Wilfred Genee gaat scheiden.’ Co-host Jan Roos: “Thuis is het al een tijdje niet zo heel erg leuk.”

Zelf zegt Dennis: “Toen ik er was, niet afgelopen kerst maar die kerst daarvoor, was het al niet zo leuk, want Wilfred mocht niet drinken. Lili moest eerst naar bed voordat Wilfred en ik een borreltje konden drinken. Daarna is het contact tussen mij en Wilfred wat minder geworden, maar toen was de relatie al penibel.”

‘Het rommelt’

Jan stelt dat Wilfreds huwelijk zouteloos is geworden. “Het gaat al heel lang niet goed tussen Wilfred alias De Ladyshave en Lilliputti. Het rommelt wat en waar heeft dat mee te maken? Het is heel simpel: als je heel lang bij elkaar bent, dan wordt het wat minder spannend in de slaapkamer.”

Dennis: “Ze hebben al heel lang een platonische relatie.”

Jan: “We hebben natuurlijk al een keer naar buiten gebracht dat onze Wilfred aan het vreemdgaan was met een toenmalige huurster van een pand in Amsterdam van hem.”

Lek als een mandje

En nu zou het huwelijk van Wilfred en zijn vrouw op ploffen staan. Jan: “Wij hebben iemand die bij Veronica Offside werkt en zo lek als een mandje is en die zegt dat Wilfred Genee weer vreemdgaat. Het huwelijk ligt bijna in z’n geheel aan barrels, bevestigd vanuit Veronica.”

Het is betrouwbaar, besluit Dennis. “Vandaag Inside en Veronica Offside hebben niet volledig dezelfde redactie en bij Veronica Offside zit iemand die wel eens contact met ons heeft.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen