Rossana Kluivert: ‘Waar Rachel Hazes is? In haar theewinkel!’

Rossana Kluivert reageert met groot ongemak als een cameraploeg van Shownieuws haar vraagt naar haar (voormalige) beste vriendin Rachel Hazes. “Waar ze is? Nou, in haar theewinkel!”

Patrick en Rossana Kluivert © Shownieuws

Het was deze zomer groot in het nieuws: de vermeende ruzie tussen Rachel Hazes en Rossana Kluivert. Ze zouden elkaar in de haren gevlogen zijn vanwege een zakelijk conflict tussen Rachel en haar manager Nino Wilkes, de zoon van Rossana. En warempel: vlak na die vermeende ruzie is Nino gestopt als manager van Rachel. Stront aan de knikker dus.

Iedereen druk

Maar hoe zit het inmiddels tussen de twee? Rossana heeft ergens in Amsterdam een winkeltje geopend waar ze schoenen van kurk verkoopt en nodigde daarom alle showmedia uit. Shownieuws kwam ook en een vraag over Rachel kon natuurlijk niet uitblijven.

Als de naam van Rachel valt, verandert Rossana in één keer in een spraakwaterval. Ze weet niet hoe snel ze zichzelf hieruit moet redden. Het hoofdexcuus waarom ze Rachel niet meer ziet? Drukte. Iedereen is toch zó druk!

‘Ze is in haar theewinkel!’

Rossana op de vraag waar Rachel nu is: “Rachel die is denk ik nu… Die is nu in Nederland, maar die heeft het druk. Zij is gewoon in haar theewinkel en daarna ehhh, ik weet niet… Volg je me op Insta? We hadden een leuke foto geplaatst en zij is echt onwijs druk. Wij zijn in Barca en zij woont ook hier.”

Manlief Patrick Kluivert: “Ja, en af en toe komt ze naar Barca.”

Rossana: “Af en toe komt ze naar Barca.”

Patrick: “Maar ze is voornamelijk hier in Nederland, dus.”

Fragment

Het ongemakkelijke fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Rossana Kluivert geloofwaardig of is er stront aan de knikker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen