Duncan Laurence alsnog met nieuwe single, maar weigert álle pers

Duncan Laurence had het vanwege zijn laatste burn-out een tijdje uitgesteld, maar nu is-ie er alsnog: zijn nieuwste single. “Hij weigert alleen alle pers. Daar heeft hij een hekel aan.”

Duncan Laurence © NPO

Na zijn geblunder als mentor van het Songfestival-setje Mia & Dion en zijn meeste recente burn-out, is Duncan Laurence weer terug in het publieke domein. De zanger is afgelopen weekend niet alleen getrouwd, maar heeft ook zijn nieuwste liedje uitgebracht. Hij weigert echter álle pers, waarschijnlijk omdat hij een zeer moeizame band heeft met de media.

Geen interviews

Presentatrice Annemarie Brüning in de nieuwste Shownieuws: “Evert, begrijp jij de keuze dat hij geen interview wil geven?”

Ja, antwoordt Privé-baas Evert Santegoeds. “Vanuit hem wel, want hij heeft altijd een hekel gehad aan het geven van interviews. Hij vindt dat muziek voor hem moet spreken, zijn liedjes. Ik heb nog wel eens geschreven waar Arcade over gaat, maar toen was hij daar weer boos over, want dat ging over een tante en dat was ook weer privé.”

Hekel aan media

Evert stelt dat Duncan nooit goed om heeft kunnen gaan met media. “Hij heeft er altijd een hekel aan gehad. Hij is natuurlijk ook bang dat er alsnog vragen komen over het duo van dit jaar. De vraag: ‘Waar zijn ze?’, bijvoorbeeld, want daar (van Mia & Dion, red.) hebben we nooit meer wat van gehoord.”

Collega Patty Brard: “Ook één in een burn-out!”

Eigen keuze

Duncan beheert alles zelf, ook zijn pr-tactiek. Evert: “Het is een eigen keuze. Hij doet alles in zijn eigen beheer. Zijn liedjes schrijven, zijn uitgeverij en nu ook zijn publiciteit.”

Patty: “Maar zijn afdeling communicatie mag hij denk ik nog wel een beetje opvijzelen.”

Duncan is vanaf 2 september te zien als kandidaat in Beste Zangers. Daar heeft hij aan meegedaan tijdens zijn burn-out.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Duncan Laurence heeft een vijandige houding ten opzichte van de media. Dom pr-beleid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen