Frans Bauer denkt dat Jeroen van der Boom ook Yvonne-proof is

Frans Bauer denkt dat collega’s als Jeroen van der Boom en René Froger ook wel Yvonne Coldeweijer-proof zijn, maar daar heeft de juicekoningin zélf een andere mening over. “Ehmm…”

Frans Bauer en Jeroen van der Boom © RTL

Yvonne Coldeweijer verzucht al jaren dat Frans Bauer de enige BN’er is die we wél kunnen vertrouwen. Ze heeft er nu zelfs een driedelige podcast over gemaakt: In Frans We Trust, met een klein rolletje voor de volkszanger zelf in de slotaflevering. Maar is dat eigenlijk wel zo? Of zijn er nog veel meer BN’ers Yvonne-proof?

‘In Frans we trust’

Radio 538-presentator Bas Menting, de vervanger van Tim Klijn, zegt in de ochtendshow van de zender: “We hadden Frans vorige week in de studio en toen heb ik dit even opgegooid, dat ‘in Frans we trust’, en toen kwam hij meteen met een lijst BN’ers waarvan hij zegt: ‘Die kun je ook vertrouwen.’”

Frans zegt lachend: “Er zijn er wel meer, hè? Denk even aan Lee Towers. René Froger is toch ook ehh… Jeroen van der Boom, ook al dertig jaar! Ik noem er zomaar even een paar uit de losse pols op, hè? Hahaha.”

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne daarvan? “Hahaha. Ik moest alweer gillen om dit stuk, want dit is dus typisch Frans. Die is dus eigenlijk ook te bescheiden om in zijn eentje aan de top te staan. Hij wil dus ook helemaal niet alleen die shine pakken. Dat siert hem gewoon.”

Ze vervolgt: “Maar ja, Lee Towers… Ja, sorry, maar daar heb ik me nog nooit in verdiept, maar die anderen die hij noemt, daar zou ik mijn handen niet voor in het vuur steken…”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen