Gerard Joling: ‘Ik ken Gordon zó goed dat ik die Gavin wel geloof’

Gerard Joling denkt dat het verhaal van Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon, wel degelijk geloofwaardig is. ‘Ik ken hem zo goed, ik geloof die jongen wel. Het is elke keer wat!’

Gerard Joling, Gavin Rozario en Gordon © RTL, Instagram,SBS

Het is wederom hommeles tussen Gordon en zijn veelbesproken ex-verloofde Gavin Rozario. De tv-miljonair heeft besloten om in Australië te gaan procederen tegen die jongen, omdat hij een nogal openhartig interview heeft gegeven aan weekblad Privé. Daarbij heeft hij ook inzage gegeven in een aantal privé-appjes.

‘Drama’s, echt!’

Presentator Marco Verhagen vraagt hoe zijn vroegere tv-maatje Gerard Joling hiernaar kijkt. “Hoe volg je dan zo’n verhaal met Gordon? Ja, sorry, het is toch ook een beetje leedvermaak, denk ik dan”, vraagt hij op Omroep Flevoland.

Gerard zegt daarop: “Ik vind het heel triest eigenlijk als ik het allemaal lees. Van: wat gebeurt er?! Tijdens de programma’s die ik maakte met Gordon heb ik drie keer meegemaakt dat hij van een vriend af ging. Nou, ik zal je de details besparen, maar drama’s… Dráma’s! Echt.”

‘Ik haal de ringen!’

Het verhaal dat Gordon zijn huwelijksaanzoek in scène heeft gezet klinkt voor Gerard geloofwaardig. “Hetzelfde drama gebeurde natuurlijk ook nog dat ie zogenaamd zou gaan trouwen, wat ook niet doorging. Het is toch heel gek als jij aan je partner vraagt: ‘Wil je mij ten huwelijk vragen? Dan haal ik zelf even de ringen en dan ga jij voor mij op de knieën!’”

Hij vervolgt: “Het is natuurlijk wel verschrikkelijk. Het is natuurlijk wel heel slim van Evert (Santegoeds, red.) dat hij die gozer zelf heeft gebeld, om het andere woord te horen. Alles wat ik erover zeg, en mensen die nu misschien meeluisteren… Het is natuurlijk nooit goed. Ik vind het een heel trieste gang van zaken.”

Gordon ontkent

Gordon heeft, enkele dagen voor Gerard deze uitspraken deed, een verklaring van het hotel waar het huwelijksaanzoek plaatsvond geplaatst op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. “During his stay with us, Mr. Gordon Heuckeroth has not requested or organized any special event or ceremony“, aldus het hotel Ritz-Carlton Maldives.

Yvonne daarover in haar podcast De Juice Show: “Die zeiden dat Gordon dit niet betaald of gearrangeerd had of zoiets. Maar ja, weet je, dat betekent natuurlijk niks. Hij kan gewoon iemand vragen om dat te doen, om af te kopen. Je weet niet wat… Maar ik vind het gewoon zo grappig dat hij dat dan heeft aangevraagd, die brief.”

Goede acteur

Marco Verhagen plaatst daarom een kanttekening bij Gerards uitspraken. “Maar wel een goede acteur als je dat filmpje ziet. Weten we honderd procent zeker dat hij inderdaad Gavin heeft gevraagd om dat zo te doen?”

Gerard: “Nou, die jongen heeft dat zelf gezegd, dus dan geloof ik het wel. Ik ken Gordon zo goed, ik geloof die Gavin wel. Als hij nu luistert, kan hij natuurlijk mijn strot wel afsnijden, maar weet je wat het is? Ik gun hem het allerbeste, maar het is elke keer wat en het wordt zo vermoeiend.”

Marco: “En het ligt nooit aan hem, hè?”

Gerard: “Nee, het ligt nooit aan Gordon. Het ligt altijd aan een ander.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie zou het meest profiteren van een eventuele terugkeer van het tv-duo Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen