Linda de Mol voor het eerst afgekeurd door SBS 6-collega: ‘Bah!’

Linda de Mol wordt voor de eerste keer publiekelijk berispt door een SBS 6-collega om haar liefdesreünie met Jeroen Rietbergen. “Moet je je dan niet even op je achterhoofd krabben?”

Linda de Mol © NPO

Ze had haar eigen carrière en imago kunnen redden door definitief afstand te nemen van Jeroen Rietbergen, maar niets is minder waar: Linda de Mol woont weer samen met de man die vervolgd wordt wegens verkrachting. Ze heeft nog steeds veel fans, maar er zijn ook veel mensen die hier op z’n minst wat ongemak bij voelen.

Erica snapt Linda niet

De SBS 6-sterren zwijgen als het graf, behalve Erica Meiland. Zij vindt het niet echt gepast dat Linda alweer in bed ligt met Jeroen. “Waren ze in Parijs gespot. Ik snap dat niet. Als het Openbaar Ministerie ook denkt dat ze een zaak hebben, moet je dan niet op je achterhoofd krabben en dat afwachten?”, zegt ze in de Party.

Ze vervolgt: “Ze zijn vijftien jaar samen geweest, hij zal ook goeie dingen hebben gedaan, maar bij mij zou mijn beeld van zo iemand veranderen en dan zou de liefde verdwijnen. Ik zou daar heel anders naar kijken. Dan is het gewoon over. Je kunt er toch niet op vallen, op een man die zo doet? Dat is toch niet aantrekkelijk?”

Stoute Jeroentje

Er zijn wel meer BN’er-vrouwen die echt álles van hun vent pikken, denk aan Bibi Breijman en Monique Westenberg. Is Linda misschien ook zo’n type? “Ja, dan hebben ze misschien andere motieven. Denken ze: dan valt hij mij niet lastig en heb ik wel dat en dat”, zegt Erica.

Toch lijkt Linda het helemaal niet nodig te hebben om concessies te doen. “Ik weet het ook niet hoor, ze heeft een mooi huis, geld genoeg, een magazine, dan zit je toch niet op stoute Jeroentje te wachten? Die dochter van haar (Noa Vahle, red.) was ook over hem te spreken, hij moet een heel leuke bonusvader zijn geweest. Daarom is het ook moeilijk.”

Zwartwit

Het is nooit zwartwit, beseft ook Erica. “Het zal best wel lastig zijn. Alleen zijn is misschien minder gezellig, maar dan ben je er wel van af. Ik zou er niet mee in een bed willen liggen of mee aan tafel willen zitten. Het gebeurde zou altijd in mijn achterhoofd zitten.”

Het is behoorlijk pikant dat Linda voor het eerst bekritiseerd wordt vanuit eigen kamp. Het kan niet anders dan dat er achter de schermen volop geroddeld is en wordt over deze liefdesreünie, maar iedereen bij SBS 6 realiseert zich maar al te goed dat de broer van Linda daar de scepter zwaait. En onwelgevallige meningen zijn niet welkom.

Draaiende Evert

De enige andere SBS 6-ster die kritisch was over een liefdesreünie tussen Linda en Jeroen was Shownieuws-gezicht Evert Santegoeds, maar dat was nog vóórdat er sprake was van hun hereniging.

Evert riep in december namelijk dat hij zich niet voor kan stellen dat Linda Jeroen ooit zou vergeven: “Nee, dat denk ik niet. Dat zou heel slecht zijn voor haar imago. (…) Ik kan me niet voorstellen dat Linda zegt van: ‘Ik geef alles op en ik ga met Jeroen verder.’ (…) Nee, het is gewoon voorbij.”

Toen die liefdesreünie eenmaal een feit was, hebben we Evert daar niet meer over gehoord… Gek!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol haar liefje Jeroen Rietbergen te snel heeft vergeven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen