Henny Huisman baalt als stekker: ‘Angela de Jong heeft pik op mij’

Henny Huisman baalt er als een stekker van dat Angela de Jong continu zo negatief over hem praat. Hij heeft het idee dat ze hem persoonlijk niet mag. “Ze heeft een beetje de pik op mij.”

Angela de Jong en Henny Huisman © NPO

Nog vijf nachtjes slapen en dan gaat Henny Huisman samen met vijf andere tv-senioren op reis voor het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit. Op zich is Angela de Jong vanwege de reisleidster van dienst, Estavana Polman, best wel benieuwd naar de serie, maar: “Henny Huisman, dat je daarmee op pad moet, man… (…) Ik vind het wel een beetje sneu.”

‘Pik op mij’

Het is lang niet de eerste keer dat Angela uithaalt naar Henny. Waar dat vandaan komt weet hij niet. “Ik heb Angela nog nooit in mijn leven ontmoet”, reageert hij op Radio 538. “Angela heeft denk ik een beetje de pik op mij. Waarom weet ik niet. Iemand kan je gewoon heel vervelend vinden in één keer en ik denk dat ze dat bij mij heeft.”

Henny is er wel aan gewend. ” Vroeger was het zo met recensenten van televisie dat ze altijd niet heel erg lovend over mij waren. Bij mijn eerste Televizier-Ring heb ik alle verschrikkelijke dingen die ze over me schreven opgenoemd bij de uitreiking. Alle bagger die ze over me schreven, zoals: ‘Henny Huisman heeft een kop als een klomp klei.’”

Gadverdamme

Die Angela zit vol met vooroordelen, vindt Henny. “We moeten nog weg. Als je nog zegt: ze heeft de eerste uitzending gezien en zegt dan: ‘Gadverdamme, wat is dat een vervelende vent, hij wilde maar in beeld’… Maar we moeten het nog opnemen! We gaan volgende week maandag pas weg.”

Hij besluit: “Als je van tevoren al iets gaat roepen over wat nog opgenomen moet worden, dan denk ik dat je als televisierecensent heel raar bezig bent.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen