Zorgen om Pernille La Lau: ‘Haar manager moet direct ingrijpen!’

Er bestaan serieuze zorgen over de tv-carrière van Pernille La Lau nu haar programma Koffietijd van de buis is gehaald. “Wie is haar manager? Dit moet ze namelijk écht niet gaan doen.”

Pernille La Lau en Tina Nijkamp © RTL

Het zit erop voor de sterren van Koffietijd: het programma is vanwege lage kijkcijfers van de buis gehaald en keert in het nieuwe seizoen niet meer terug. Eén van de presentatrices, Pernille La Lau, heeft besloten nu om een gesponsord programmaatje te gaan maken in de weekendprogrammering van RTL 4. Maar is dat wel verstandig?

‘Doe dit NIET!’

Tina Nijkamp, voormalig zenderbaas van SBS 6 en tegenwoordig een belangrijke tv-opiniemaker, vindt dit uiterst onverstandig van Pernille. Ze schrijft op haar analysekanaal: “Ach nee toch? Nu al een sponsor-middagprogramma? Wie is de manager van Pernille? Doe dit niet.”

De carrière van Pernille dreigt volgens Tina op een kantelpunt terecht te komen. “Als je eenmaal in dat sponsorcircuit zit, kom je daar bijna nooit meer uit, zie ook Myrna Goossen en de supergoede presentatrice Nance. En het gaat dan ook aan dagvoorzitterschappen en dergelijke kosten.”

Goede manager

Pernille heeft nu zeer goede begeleiding nodig, zegt Tina. “Beter is om een tijdje te wachten, een goede manager in te huren, en dan komt er vanzelf weer iets moois voorbij. Kijk naar Gallyon van Vessem, zij scoort nu met 112 Vandaag soms zelfs hoger dan Hart van Nederland. Of naar Selma van Dijk, zij is helemaal gelukkig als radiopresentator.”

Ze besluit: “En als er dan nog niks voorbij komt, kan sponsor-tv altijd nog. Dit is wel heel snel. Nou goed, Pernille moet het zelf weten natuurlijk…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Tina Nijkamp gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen