Tom Egbers-minnares wordt belaagd: ‘Dit is een verkeerde vrouw’

De oud-minnares van Tom Egbers wordt verbaal belaagd na de bewering van Yvonne Coldeweijer dat ze een connectie heeft met de Volkskrant en dat ze aan een boek over de affaire werkt.

René van der Gijp, Tom Egbers en Dennis Schouten © NPO

Er zijn her en der wat twijfels ontstaan over de motieven van de oud-minnares van Tom Egbers, wier verhaal ertoe heeft geleid dat de presentator de komende maanden niet op televisie te zien zal zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer werkt de dame namelijk voor de Volkskrant en is ze bezig met een boek over haar affaire met Tom.

Verkeerde vrouw

René van der Gijp bracht het gisteren ter sprake in Vandaag Inside, de meest bekeken talkshow van Nederland. “Die Tom… Kijk, wij worden als mannen nu wel gewoon constant in de hoek gezet natuurlijk, maar je kan ook tegen een verkeerde vrouw aanlopen, hè? Heb je daar wel eens over nagedacht?”

Hij vervolgt: “Dat je tegen een verkeerde aanloopt en dat je denkt: waar ben ik aan begonnen? Tom is wel tegen de verkeerde aangelopen, want zij is nu een boek aan het schrijven, hè? Ja, ik hoop over die relatie. Dan ga ik echt voor de boekwinkel liggen, die wil ik echt hebben, hahaha. Het boek gaat De Tongzoen heten. Hahaha.”

Commercieel

Johan Derksen vraagt zich af of die oud-minnares wellicht commerciële motieven heeft. “Het is natuurlijk wel commercieel, want Nederland is wel zo dat ze dan massaal zo’n boek gaan kopen.”

Tafelgast Valentijn Driessen: “Iedereen keek ook massaal naar Khalid & Sophie.”

René lachend: “Zou er dan ook een film komen?”

Johan: “Dan kan Janke Dekker zichzelf spelen.”

Wilfred Genee: “Hoe kan je hier nou een boek over schrijven? Waar gaar het allemaal over, joh?”

René: “Ja, over hoe zij dat ervaren heeft met Tom, dat tongen, drie jaar lang.”

Dennis gaat los

Dennis Schouten, presentator van RoddelPraat, gaat nog een stuk verder. Hij schreef onlangs een uitgebreide post over zijn positieve ervaring met Tom en springt nu ruimhartig voor hem in de bres. In de nieuwste aflevering van zijn populaire roddelshow onthult hij de vermeende naam van de minnares.

Hij heeft net als Yvonne vernomen dat de dame in kwestie aan een boek werkt. “Zij is op dit moment een boek aan het schrijven over haar affaire met Tom Egbers.”

Co-host Jan Roos: “Het is dus een commercieel product, dat hele artikel. Dit is een vooraankondiging in de Volkskrant met een Volkskrant-medewerker, die straks haar boekje over haar affaire met Tom Egbers wil verkopen.”

Loeder

De oud-minnares van Tom wordt flink aangepakt door de heren. Jan noemt haar bijvoorbeeld een ’t*ringwijf’ en Dennis twittert: “‘Anonieme’ affaire Tom Egbers van het internet verdwenen nadat bekend is geworden dat ze samen met de Volkskrant leugens op papier heeft gezet. Wat een loeder.”

Zelf heeft de oud-minnares nog niet gereageerd op de beschuldigingen aan haar adres.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de Tom Egbers-minnares haar verhaal moet doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen