Thijs Zeeman bevestigt: ‘Glennis Grace kletst gewoon uit haar nek!’

Thijs Zeeman springt in de bres voor zijn door Glennis Grace geplaagde tv-collega Frank Awick. “We hebben met de hele redactie met verbazing naar je gekeken”, zegt hij tegen de zangeres.

Thijs Zeeman en Glennis Grace © RTL

Waar Glennis Grace nu alleen nog maar kan dromen van een paar mooie media-optredens, had ze voor haar eruptie in de Jumbo nog flink wat noten op haar zang. Zo heeft de Whitney Houston-imitator altijd geweigerd om langs te komen bij Koffietijd. De reden? Achter de schermen werkt Frank Awick, die vroeger presentator was op de lokale zender AT5.

Lariekoek

Al haar hele carrière wordt Glennis achtervolgd door een interview dat ze ooit gaf aan Frank. Daarop gedraagt ze zich bloedordinair tegen een passerende automobilist. “Glennis denkt nog steeds, twaalf jaar later, dat die confrontatie met de boze meneer in de auto door mij of mensen van AT5 in scène is gezet”, aldus de tv-maker.

Volgens Frank is dat echt lariekoek en hij wordt nu gesteund door Thijs Zeeman, de Alberto Stegeman van RTL. Hij geeft aan dat de zangeres uit haar nek kletst.

Thijs in de bres

Thijs springt in de bres voor Frank. “In scène gezet, Glennis? You wish 😂. Nee hoor, ik werkte toen nog bij AT5 namelijk. We hebben met de hele redactie met verbazing naar je gekeken. Jij blijkbaar ook naar jezelf”, sneert hij.

Hij besluit: “En daarbij, al zou AT5 het willen: ze hebben niet eens geld om acteurs in te huren 😂.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace: eens een tokkie, altijd een tokkie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen