Nicol Kremers van TikTok gelazerd: ‘Ze bleef OnlyFans promoten’

Nicol Kremers is van TikTok geflikkerd omdat ze de jonge gebruikers van het sociale medium bleef lastigvallen met haar nieuwe OnlyFans-pagina, waarop ze expliciete foto’s van zichzelf deelt.

Nicol Kremers © Wessel de Groot

Ze was jarenlang onderdeel van de SBS 6-soap Massa is Kassa, maar nu haar relatie met Peter Gillis voorbij is, moet Nicol Kremers haar eigen boontjes doppen. Kennelijk heeft ze weinig talent, want ze kiest – net als Ferry Doedens destijds – voor de makkelijkste optie: kleren uit, foto’s nemen en op OnlyFans zetten.

TikTok grijpt in

Nicol heeft er naar eigen zeggen ‘lang en goed over nagedacht, maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hiermee een nieuw avontuur te starten’. Ze zet haar sociale media volop in om deze betaalde pagina met expliciete content aan te prijzen, maar bij TikTok, het sociale medium dat zeer jonge gebruikers heeft, zijn ze daar niet blij mee.

TikTok heeft besloten om Nicol te blokkeren. “Dat wordt voorlopig geen geld aftroggelen van kinderen 👀”, schrijft het juicekanaal Reality FBI. “TikTok heeft Nicol van hun medium gegooid, omdat ze haar OnlyFans bleef delen. Daar zijn ze fel op tegen.”

Beetje treurig

Wilfred Genee vindt het sneu dat Nicol zo diep aan het zinken is. Hij zegt in Vandaag Inside: “Ik vind dit trouwens wel een beetje treurig als ik dit zie. Ik krijg net een bericht door dat Nicol Kremers nu ook op OnlyFans staat.”

Collega René van der Gijp: “Godverd*mme. Ach Jezus, krijgen we ook dat nog.”

Johan Derksen: “Wat is dat, OnlyFans?”

René: “Dat zijn seksuele plaatjes en dingetjes.”

Wilfred: “Het meisje heeft dan niks meegekregen waarschijnlijk. Beetje sneu.”

Lager dan laag

Story-baas Guido den Aantrekker vindt dit lager dan laag, zegt hij in Shownieuws. “We dachten dat het niveau niet lager kon, maar dat kan dus wel. Ik vind het niet echt heel deftig, maar dit gaat ze doen.”

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, gniffelt in zijn podcast: “Ik geloof dat Peter Gillis het niet gepast vindt dat een moeder van vier kinderen een OnlyFans-account geopend heeft. Mensen kunnen dat nu zelf beoordelen of een moeder van vier kinderen op OnlyFans kan. Ja, het staat iedereen vrij om dat te gaan volgen.”

‘Ze is moeder!’

Kennelijk moet Nicol nu financieel op eigen benen staan, aldus Evert. “Dat zij zelf een vervolg geeft aan de docureeks waar zij uitgeschreven is, dat snap ik wel, want het geld moet ergens vandaan komen en we hebben van Ferry Doedens altijd begrepen dat de kassa wel rinkelt bij OnlyFans.”

Collega Jordi Versteegden daarop: “Ik vind het ergens toch wel een beetje zielig. Ik sluit me aan bij Peter, van: ja, je hebt ook vier kleine kinderen die straks ook gewoon naar school moeten en die worden daar misschien wel mee gepest en dat vind ik er toch wel lastig aan, eerlijk gezegd, aan deze kwestie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nicol Kremers promoot haar OnlyFans bij de jonge gebruikers van TikTok. Terecht dat ze geband is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen