Nicol Kremers wekt verbazing: ‘RoddelPraat-optreden onhandig’

Nicol Kremers wekt verbazing met haar optreden in het beruchte programma RoddelPraat. Volgens verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf is dit niet handig. “Heel opmerkelijk.”

Nicol Kremers in RoddelPraat © YouTube

Ze is spaarzaam met optredens in de media, maar wél zat ze afgelopen woensdag in de nieuwste aflevering van het beruchte programma RoddelPraat: Nicol Kremers. Ze haalde daar onder meer hard uit naar John de Mol en reageerde op de vermeende mishandelingen door haar ex Peter Gillis, een van de sterren van Talpa.

Mond houden

Toch kun je je volgens Jordi Versteegden, showbizz-verslaggever van De Telegraaf, afvragen of dit wel handig is. “Ik vind het wel opmerkelijk, hoor, dat ze een interview geeft bij RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten. Is het nou wel zo verstandig om daar te gaan zitten, vroeg ik me af”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Collega Jan Uriot: “Ik denk niet dat het heel handig is, want ze heeft een rechtszaak aangespannen tegen Peter. Het lijkt me dan beter dat je even je mond houdt en even afwacht hoe die zaak gaat. Alles kan tegen je gebruikt worden en dat zal ook gebeuren. De advocaten van Peter zullen zeggen: ‘Wat zegt zij daar nou?! O, dan kunnen we die terugpakken!’”

Achterste van tong

Het is wel zo dat Nicol niet het achterste van haar tong liet zien, valt Jordi op. “Ik heb het idee als ik naar de uitzending kijk, dat erin geknipt is. Dus dat er wel degelijk door de advocaat van Nicol ook naar gekeken is van: wat moet erin en wat moet eruit? Het zal een strategische keuze zijn ook, denk ik.”

Hij vervolgt: “Ik heb haar advocaat Sébas Diekstra ook nog even een berichtje gestuurd van: ‘Is dit nou wel zo verstandig?’ En dan antwoordt hij met: ‘Ik ben op vakantie. Moet ik het doorgeven aan de manager van Nicol?’ Dan denk ik van: ja, maar volgens mij vroeg ik iets aan jou, want ik ben ook gewoon juridisch benieuwd of dit slim is.”

Dan grappend: “Misschien had ze beter bij Op1 kunnen gaan zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nicol Kremers die plaatsneemt bij RoddelPraat. Verstandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen