Valerio Zeno ontwaakt uit tv-dood, RTL bevestigt presentatieklus

Valerio Zeno ontwaakt uit zijn televisiedood. RTL bevestigt dat de vroegere tv-bekendheid inderdaad de nieuwe presentator is van het hysterische programma Echte Meisjes in de Jungle.

Valerio Zeno © RTL

Jarenlang was Valerio Zeno een bekend gezicht van de jongerenomroep BNN, maar hij werd aan de kant gezet en raakte in de vergetelheid. Een persoonlijk drama voor de presentator, omdat hij jarenlang de droom had om door te groeien naar RTL 4. Hij wilde daar groot amusement gaan presenteren zoals The Voice.

Voice-droom

Valerio heeft zijn RTL 4-droom vaak uitgesproken. Hij noemde het de mooiste tv-zender van Nederland. “Ik hoop dat op mijn 40ste te kunnen doen. The Voice of Holland? Daar zou ik direct álles voor laten vallen!”, zei hij vijf jaar geleden nog.

Groot amusement is zijn ultieme droom. “Grote studioprogramma’s voor jong en oud. Het liefst inclusief showtrap, zoals vroeger Rons Honeymoonquiz of de Staatsloterijshow. Ik maak de overstap echter wel pas als ik zelfverzekerd genoeg ben. Mijn interviewtechniek moet nog beter.”

Echte Meisjes

Uiteindelijk heeft Valerio wel een overstap gemaakt, maar dan naar de vergetelheid. En daar trekt RTL hem nu weer uit. Hij is inderdaad, zoals het juicekanaal Juice Channel al meldde, de nieuwe presentator van Echte Meisjes in de Jungle.

RTL: “In het programma, dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle.”

De nieuwe serie zal niet te zien zijn op de lineaire televisie, maar op Videoland.

Trailer

De trailer:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen