Patty Brard verbijstert met groene teennagels: ‘Echt onbegrijpelijk’

Het is niet alle vrouwen gegeven om zo mooi oud te worden als Patty Brard. De 67-jarige televisiediva ziet er steevast uit om door een ringetje te halen, maar ook zij slaat weleens de plank mis.

Patty Brard © SBS 6

Patty Brard was een tijdje geleden, samen met haar dochter Priscilla, bij de première van de Halina Reijn-film Bodies Bodies Bodies. Daar droeg ze een jurkje van Maje à 375 euro met daaronder een zwart topje. En dat vindt de bekende couturier Paul Schulten er eigenlijk best mooi uitzien bij La Brard (zie onderstaand).

Nieuwe koers

Waar ze vroeger toch altijd wel een tikkie ordinair was, is Patty nu al een aantal jaar een chique vrouw. Althans, zo ziet ze eruit. Paul vindt dat die nieuwe look haar goed staat, zegt hij in de Story.

Paul: “Het is me opgevallen dat Patty sinds enige tijd een nieuwe koers in haar manier van kleden volgt en daar is deze jurk een goed voorbeeld van. Ik juich die nieuwe, stijlvolle kledingkeuze van haar volmondig toe.”

Groene teennagels

Het is volgens Paul echter een blunder dat je onder een blauwe jurk open schoentjes met kikkergroen gelakte teennagels draagt. “Jammer dat ze haar teennagels groen heeft gelakt. Die kleur komt nergens terug en ik begrijp het daarom niet. Een transparante lak was veel beter geweest.”

Patty moet ook eens stoppen met al die rare Ibiza-armbandjes, vindt hij. Helemaal als je in een mooie jurk naar een filmpremière gaat. “Al die Ibiza-armbandjes zijn écht te veel van het goede. En ze passen ook niet bij haar nieuwe, stijlvolle look.”

‘Het is te veel’

Less is more, legt Paul uit. “De oorbellen kunnen nog wel, maar de kettingen had ze echt in haar sieradenkistje moeten laten liggen. Ook de ringen vind ik wat veel. Ze had een keuze moeten maken, want alles dragen kan niet!”

Tot slot vraagt hij zich ook af of haar open schoentjes wel comfortabel waren. “Zulke open schoenen zullen helaas niet veel steun geven, al zitten ze wel uitmuntend aan de voet.”

Fragment

Een foto van Patty in de bewuste jurk kunt u hier zien, een fragment onderstaand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u in Patty Brard de nieuwe presentatrice van Linda's Wintermaand?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen