Broertje Tim Hofman lacht Waylon uit, tik op vingers van BNNVARA

Rijk Hofman, een van de luidruchtige broertjes van Tim Hofman, is op de vingers getikt door BNNVARA. De omroep heeft een video van YouTube laten verwijderen waarin hij Waylon uitlacht.

Rijk Hofman en Waylon © YouTube

Zijn grote broer Tim Hofman mag dan wel een enorme BNNVARA-ster zijn, maar dat weerhoudt de omroep er niet van om hem flink op de vingers te tikken: het 25-jarige broertje Rijk Hofman. Hij heeft namelijk een video op YouTube geplaatst waarin hij de aflevering van Boerderij Van Dorst met daarin zanger Waylon becommentarieert.

Rijk lacht Waylon uit

Waylon bekent in dit BNNVARA-programma aan presentator Raven van Dorst dat hij kampt met ernstige erectieproblemen. Daar moet Rijk in het filmpje enorm om lachen. “Hahahaha. Sorry, ik wil niet lachen, want het is een serieus probleem. Ik kan alleen het hoofd van Raven niet serieus nemen. Hahahaha.”

Dan: “Sorry, ik lach om Raven z’n hoofd, niet om het probleem. Het probleem is bloedserieus. Of, nou ja, geen-bloed-serieus. Hahaha. We weten wel gelijk waar die Porsche voor compenseert.”

T*fusl*l

Het interview is niet te geloven, vindt Rijk. “Raven is de slechtste persoon om dit aan te vertellen.”

Als Waylon zichzelf op een gegeven moment een t*fusl*l noemt, reageert Rijk lachend: “Een hele slappe t*fusl*l dan.”

Gelooft Rijk het verhaal van Waylon dat hij is vreemdgegaan van Bibi Breijman vanwege erectieproblemen? Nee. “Dan bleef ik zo ver mogelijk uit de buurt van vrouwen.”

BNNVARA boos

BNNVARA heeft de video van YouTube laten verwijderen, officieel omdat Rijk niet over de rechten van de beelden beschikt. “Deze video bevat content van BNNVARA, die deze wegens en auteursrechtschending heeft geblokkeerd”, kreeg de YouTuber te horen.

Daar is Rijk flink pissig over: “De laatste video was een van mijn favoriete, maar is HANDMATIG geblokkeerd door BNNVARA, dus ik zal ‘m zsm op Insta uploaden! Haha.”

Dan steekt hij zijn middelvinger op naar de omroep: “🖕”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen