Sarah van Soelen afgeslacht: ‘Je wilde zélf niet in de Hazes-docu!’

Sarah van Soelen, de een na laatste scharrel van André Hazes jr., krijgt enorm veel negatieve reacties op haar klaagzang in roddelblad Story. “Je koos er toch zélf voor niet in zijn docu te zitten?!”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Eigenlijk zou Sarah van Soelen een zeer prominente rol krijgen in de Videoland-serie van André Hazes jr., maar na hun relatiebreuk wilde ze er niets meer mee te maken hebben. Ze heeft ervoor gezorgd dat haar hele familie uit de serie zou worden geschrapt en dat is ook gelukt. Het aantal afleveringen moest daardoor drastisch worden ingekort.

Sarah is boos

Maar wat blijkt nu? Sarah is beledigd omdat ze bijna helemaal niet wordt genoemd in de reeks. “Ik hoopte dat de documentaire duidelijk zou maken waarom hij niet verder met mij wilde. Het enige dat hij daarover zei, was dat hij rust wilde hebben. En dat hij alleen wilde zijn”, zegt ze in de nieuwste Story.

Wat een onzin, vervolgt Sarah. “Na mij had hij Anne Rose, er is nóg iemand geweest en nu heeft hij wéér een Sarah. Van dat alleen zijn is niet zoveel terechtgekomen, lijkt me…”

Geen bedankje

Sarah stelt dat zij degene is aan wie André vorig jaar zomer zijn plekje in een Spaanse afkickkliniek te danken had. Ze heeft nooit een bedankje gehad, klaagt ze. “Ik heb de Videoland-documentaire gezien en dan hoor ik dat ik alleen die vijf dagen heb geregeld. Dat is niet waar. Ik heb ook die tweede periode in de kliniek geregeld.”

Ze vervolgt: “Ik ben overal achteraangegaan. Achter zijn rug om heb ik dingen kunnen schrappen. Eerst voor een week, daarna voor een maand. En niet één keer wordt er in de documentaire gezegd: ‘Dank je wel, Saar!’ Want ik ben de aanleiding geweest dat hij nu clean is en goed in zijn vel zit! En dan word je nauwelijks genoemd in de vijf afleveringen.”

Keiharde kritiek

Het beklag van Sarah leidt in de reactiemodules van RTL Boulevard en Shownieuws tot enorm veel kritiek. “Ze wilde toch niet in docu? Dus nu niet zeuren dat hij niets over je gezegd heeft”, zegt Pamela.

Margot: “Ze moet niet zo janken, ze heeft ook van hem geleefd. En was zelf ook een grootgebruiker. En hoeveel moet hij haar en haar familie nog bedanken?”

Cora: “Huh zij wilde er toch niet meer in? Nu het een succes blijkt te zijn is het natuurlijk heel anders 😵‍💫.”

En Nancy: “Ze wilde er toch niks mee te maken te hebben, met de documentaire? Dan moet ze nu ook der mond houden.”

Sarah reageert

Wat vindt Sarah van die kritiek? “Dat heeft er niets mee te maken dat ik van tevoren heb aangegeven dat ik niet in beeld wilde komen. Als hij wat over mij wilde vertellen, mocht dat. Want ik wist dat dat niet negatief kón zijn.”

“Ik was er klaar mee, maar door de documentaire beleef ik alles opnieuw. Voor mij was het echt. En als ik dan naar die beelden kijk, lijkt het alsof het niet wederzijds was. Dat doet pijn…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen is nog stééds niet over André Hazes jr. heen. Tijd voor een psycholoog?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen